knoflook lenteui dressing

Een pittige dressing die je even met de staafmixer maakt. Veel lekkerder dan uit een flesje!

voor:

dressing voor een paar dagen

klaar In:

5 minuten

Zonder:

gluten, suikers, lactose, meuk

Goed als:

bijgerecht

over dit recept

Een pittige dressing die ik gebruikte bij de BLT 2.0. Je kunt ‘m ook gebruiken als ceasar dressing (vooral als je niet van ansjovis en Parmezaan houdt, zoals Jeroen 😉 ) . Drizzle ‘m lekker over de sla… en genieten maar!

Ingrediënten

 

  • 2 flinke scheppen (2 cups) biologische mayonaise
  • 1 flinke scheut frambozenazijn
  • 1 teen knoflook
  • 1 bosuitje, in grove stukken
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • Kneepje of lepeltje honing
  • Wat extra vergine olijfolie
  • zout en peper
  • Bieslook

1. Dit is weer zo’n ‘flikker alles in de blender’ recept. Of: Doe alles in een hoge maatbeker waar je staafmixer in past en staafmixeren maar!

2. Proef even of er genoeg zout en peper in zit, voeg anders nog wat toe. Roer er na het blenderen nog wat fijngesneden bosui en bieslook door.

3. Deze dressing wordt oa gebruikt bij de BLT 2.0. Aanradertje!