Workshop

Helemaal op maat!
Meer weten? Mail even!

Voor bedrijven, scholen, zorgorganisaties enzovoort!

In 2,5 à 3 uur de belangrijkste Kwartjes in een Workshop? Kennismaken met Mindfulness, Hartcoherentie (directe stress-vermindering!), Omdenken en MEER? Dat kan. In hele korte tijd kunnen er al heel wat Kwartjes vallen! Een geweldige tool ter preventie van bijvoorbeeld burnout!

Zeer geschikt voor iedere organisatie; we maken alles op maat! Voor iedereen geschikt vanwege de laagdrempeligheid, het lage geitenwollensokkengehalte en de humor!

We komen in heel Nederland met onze Workshops.

In de workshop werken we o.a. met hartcoherentie; een manier van stressreductie die heel snel werkt en makkelijk toe te passen is op de werkvloer. We passen het zelf dagelijks nog steeds toe en hebben al veel mensen begeleid met onze coaching en workshops die aangeven daarmee een burnout te hebben kunnen voorkomen. Naast Hartcoherentie werken wij ook heel graag met de technieken uit het ‘Omdenken’ ; de combinatie geeft geweldige resultaten binnen diverse organisaties en bedrijven waar dagelijks toch wel stress ervaren wordt door de werknemers.

Het mooie? Als begeleiders (maar ook management, behandelaars etc) coherent op de werkvloer staan en vanuit Omdenken problemen als feiten of zelfs mogelijkheden kunnen gaan zien dan werkt dit meestal 1-op-1 door op de collega’s en/of cliënten.

Vooraf aan een workshop sturen wij ter voorbereiding altijd nog enkele vragen om de workshop(s) zoveel mogelijk te kunnen laten aansluiten bij wat er leeft op de diverse groepen of binnen de organisatie. Bij de oefeningen betrekken wij actief de deelnemers, gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Interactie is voor ons DE pijler in de workshop.

 

 

Praktische informatie

 

Data altijd in overleg!

3 uur op locatie naar keuze. We werken het liefst met maximaal 16 mensen tegelijkertijd en kunnen meerdere workshops op 1 dag geven.

Kosten: Reistijd tot een uur: 750 euro exl. btw, Bij een langere reistijd kan de prijs oplopen tot maximaal 1000 euro excl.

Mochten er meerdere workshops op 1 dag gepland ( we kunnen er in principe 1 ’s ochtends en 1 ‘smiddags geven binnen dezelfde organisatie) worden dan wordt op de tweede workshop korting gegeven (i.v.m. lagere reiskosten/minder reistijd).

Ervaringen van anderen

“Het helpt me nog elke dag”

“De methodes die werden toegepast gaven mij inzichten en nadenkertjes die mij nu nog iedere dag verder helpen. De combinatie van verschillende methode en de intensiteit van de sessies zorgen ervoor dat er direct tot de kern van de vraag/probleem gekomen kan worden.

Ik ben volledig uit mijn hoofd gehaald en ben gaan ervaren dat ik mag voelen en dat ik hiernaar mag luisteren. Die bewustwording zorgt ervoor dat ik eerder mijn grenzen aangeef en luister naar wat mijn lichaam van mij nodig heeft. Dit is van een korte pauze tijdens mijn werk tot aan het nemen van een rustmoment tijdens een drukke avond met vrienden/familie.

Ik heb geleerd om bewuster in het leven te staan en daarbij zelf invloed uit te kunnen oefenen op wat ik toelaat en waaraan ik een halt toeroep. Ik herken eerder mijn grenzen en kan hier op een passende manier mee omgaan. Ik luister naar mijn lichaam en blijf niet doorlopen met lichamelijke klachten.

Voor mijn werk betekent dit:  van automatische piloot naar een bewuste manier van inzetten van mijn hulpverleningsvaardigheden. Rustmomenten inbouwen in mijn dagelijks werk om daarna efficienter weer aan het werk te gaan ipv door blijven rennen gedurende de dag”.

Olga

Begeleider in de zorg

“Ik heb voor het eerst gemediteerd en dat was echt oké!”

“Complimenten hoe jullie, Jeroen en Nathalie me zo rustig lieten starten. Het begon zo relaxed dat ik gewoon geen enkele druk ervaarde. Ik heb voor het eerst gemediteerd. Hoewel ik daar normaal niet zo van ben, gaf dit me echt rust. Het was gewoon echt oké.

Beelden uit de meditaties staan nog steeds haarscherp op m’n netvlies. Wel een bizarre ervaring overigens. Nathalie, dit is echt een bijzondere gave. Besef dat maar!!! Tijdens de oefeningen werd een ieder op zijn of haar manier aangesproken en uitgedaagd. Wat een gave van Jeroen om zo feilloos de vinger op de juiste plek te leggen.

Terugkijkend kan ik zeggen dat ik echt een hele ervaring rijker ben. Daarnaast heb ik weer vijf mooie mensen in m’n hart mogen sluiten. Deze ervaring die ik met jullie heb mogen delen, kan niemand mij meer afnemen. BEDANKT!!! Nathalie en Jeroen ga zo door. Ik ben er van overtuigd dat jullie je roeping hebben gevonden.”

Daniël

Consultant in de financiële sector

Bel meteen even!