Welk kwartje past?

wat wil jij?

We maken het even heel simpel voor je. Blijkbaar doe je iets nog niet dat je wèl zou willen doen, of je doet iets nog steeds waar je allang mee had willen kapppen. Anders was je hier niet. En…

Je wil nu van ons graag weten HOE dan?  

dus jij wil antwoorden?

 

Meteen maar even met de deur in huis dan… Wij gaan ze je niet geven. Je weet het namelijk zelf allang; wat je wil en zelfs ook hoe! Je komt er alleen even niet bij.

 

Waar wij je wel bij kunnen helpen is het je zelf laten ervaren. Gewoon eerlijk, direct, zonder zijden handschoentjes of getrut. Binnen een paar uur (soms nog sneller, waar gebeurd verhaal!) kan je door. Met je eigen waarheid.

 

Of je nou thuis zit met je burnout en je Netflix-verslaving, je opstandige puberzoon die alleen maar wil Fortnighten en wiskunde A ècht te belachelijk voor woorden vindt… òf als je baas je op een tweede spoor probeert te zetten terwijl jij spoorboekje 1 nog niet eens kunt vinden… òf als je partner je de hele dag het leven zuurder dan zure matten zit te maken terwijl jullie elkaar 16 jaar geleden toch echt iets heel anders hadden toegezegd… of, of, of…  Kortom: Zwaar leven dus gewoon eigenlijk.

 

Hoe hopeloos het ook lijkt…? Wij kunnen er iets mee. We houden de spiegel voor en laten je exact zien waardoor jij op deze manier door blijft bikkelen. Da’s echt niet leuk, maar wel duidelijk. En je kunt daarna altijd zelf beslissen wat je verder wil gaan doen. Je hoeft niks… maar het kán dan wel weer. 

Kies maar uit!

Kennismaking

We drinken er graag een kopje koffie op. Op onze eerste ‘date’. Thee mag ook hoor. Kennismaken is altijd gratis. In Katwijk of in Enschede. We vertellen je wie we zijn, wat we doen en jij vertelt wat je graag zou willen. De eerste antwoorden heb je meteen al, vrijblijvend te pakken! Daarna is het aan jou of je meer wil!

Wandeling

We gaan met je op pad. Dat kan aan zee of in de duinen (in Katwijk), maar ook in een park, bos of op de hei in het wonderschone Twente. Buiten wordt verstoppen een stuk lastiger. Alles is er gewoon. Jij ook. Een wandeling van max anderhalf uur kan al genoeg zijn om weer helder en frips door te kunnen!

Individueel

Je wil (het) anders? Kappen dan met het gemup en met die bullshit. Draai niet om de kern heen. Gaat iets niet zoals jij wenst, spreek je waarheid en ga doen wat goed voelt. Geen smoesjes, excuses en Blablabla meer. We laten het je ervaren. Bij ons thuis, buiten, of op je werk. Of het nou gaat om je relatie, een burn-out, je werk, een verslaving of het vinden van een ‘doel’ in je leven… De waarheid komt op tafel. 

Heb je een eet-probleem? Kijk dan even hier!

 

Relaties

Samen gelukkig(er) zijn? Of is er gedoe en weten jullie zelf even niet meer hoe verder? We geven je snel duidelijke antwoorden. Altijd op maat. Soms twee dagen achter elkaar, soms losse gesprekken verspreid over langere tijd. Ligt er helemaal aan wat nodig is. Bel even om jullie wensen en behoeften te bespreken. Data en lokatie altijd in overleg!

Bedrijven

Coaching on the job, een lezing of een workshop? Werknemer met een (bijna) burn-out, hele theaterdag of gewoon eens een objectieve blik in huis halen? Kan allemaal. We maken het op maat en komen graag naar je toe. Afstand geen probleem.

klikkerdeklik

Vooraf is er altijd een kennismakings- oftewel Klik-gesprek. Klikt het niet, dan begeleiden wij niet. Dat werkt twee kanten op. We bespreken vooraf wat wij denken dat nodig is en geven het ook aan wanneer je bij ons niet aan het juiste adres bent. We leveren altijd maatwerk, want iedereen is uniek, in vraag en in begeleiding.

We kunnen met je aan de slag in Katwijk (meteen aan zee, Jeeeuj) of in Enschedeeee. Daar is een park vlak achter ons huis. Ook leuk. Kiest u maar.

Onze tip: informeer altijd even bij je werkgever of de kosten vergoed kunnen worden! In veel gevallen kan door onze inzet namelijk (langdurige) uitval voorkomen worden. Vind je baas ook interessant. Zeker weten. 

We zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

06 52374793    

Insta

Facebook

Bel meteen even!