Voor stellen

Loop jij al langere tijd rond met grote vraagtekens bij de manier waarop je partner en jij samenleven? Denk aan dingen als: lastig communiceren, het gevoel hebben dat er iets mist tussen jullie, ieder ‘op je eigen eilandje zitten’, elkaar niet meer begrijpen maar vooral ook niet meer voelen, je afsluiten, ruzie maken, je enorm ergeren aan bepaalde dingen bij de ander? Of gaat het eigenlijk best goed maar zouden jullie meer samen willen doen, meer willen ervaren hoe je onbezorgd en vrij kunt genieten van elkaar, de kids, het leven? Of is er iets heel heftigs gebeurd waardoor jullie niet meer weten of jullie nog wel samen verder willen? Misschien hebben jullie al jarenlang relatietherapie maar komen jullie, als je heel eerlijk bent, ook daarmee geen stap vooruit?

In al die gevallen gaat deze 2-daagse jullie verder helpen. En nog snel ook !

 

We geven de ‘normale’ 2-daagse nu alweer een hele tijd. En steeds vaker horen we “dit zou mijn man ook eens moeten horen”. Of “Wat zou ik mijn vrouw dit toch ook gunnen.” Het gaat dan vaak over helemaal jezelf mogen zijn, jezelf weer op 1 mogen zetten en je minder aantrekken van de ‘buitenwereld’. Je hart volgen. Gaan staan.

We hebben het allebei een tijd geleden mogen doen. Ons eigen pad kiezen, voluit JA zeggen tegen onszelf. Het heeft ons veel gebracht. Was het makkelijk? Neuh. Op dat moment niet. Inmiddels is leven, liefhebben en onvoorwaardelijk van een ander houden peanuts. Het gaat vanzelf. Eerlijk gezegd hadden wij dat zelf ook niet verwacht. Dat het zoooo makkelijk kan zijn! En dat willen we heel graag delen. 2-op-2. In de 2-daagse ‘met zijn 2-tjes’ dus!

 

“Nathalie en Jeroen vullen en voelen elkaar perfect aan, ze zijn enorm flexibel en liefdevol. Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen”.

 

Het begint allemaal met liefdevol zijn. Naar jezelf. In je relatie. Ook als het even niet zo lekker (meer) gaat. Elkaar zien zoals jullie zijn. Zonder poeha, opsmuk of maskers. Stilstaan bij wat je het allerliefste wil; samen, maar ook alleen. Is dat spannend? Absoluut. Het brengt je namelijk dichter bij jezelf dan ooit. Je gaat elkaar zien en ervaren, los van alle patronen en rollen. Om te ontdekken hoe je jullie relatie weer open, heel en zuiver maakt, of om helder te krijgen wat toch steeds weer die strijd en spanning geeft. Kan dat ook betekenen dat jullie je pad los van elkaar vervolgen? Ja, dat kan ook. Maar altijd vol liefde. Met, en zonder elkaar.

 

Harrie Jekkers zong het al.

 

“Wie van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars… als ie ‘ik hou van jou’ tegen een ander zegt.”

 

Ervaar wat lief zijn voor jezelf, breken met oude gewoontes en patronen, onvoorwaardelijk naar de ander kunnen kijken, jou en jullie oplevert.

 

“Wij hebben enorm genoten om van de gelegenheid en ruimte gebruik te maken om ons “terug” te trekken en quality time samen te hebben en al hetgene wat we tijdens de 2daagse hebben ervaren samen te bespreken.

Jeroen en Nathalie hebben enorm veel kennis op verschillende gebieden, en deze kennis hebben ze doorvoeld/doorleefd en ze geven je echt de kennis door in beleving!”

 

Wat en waar

We begeleiden jullie een heel weekend (of op 2 doordeweekse dagen als het weekend niet uitkomt) lang in de warme en veilige omgeving van ons eigen huis. Jullie regelen zelf een plek om te overnachten (in de buurt) voor de zaterdag. Samen, of apart: it’s up to you! We raden jullie wel aan er echt een weekend voor jullie zelf van te maken en niet tussendoor de hectiek van ‘thuis’ weer in te duiken. Wat we doen werkt op die manier ook het mooiste en beste door. Voorhout (vanaf 2-10-2017 zelfs Noordwijk, 500 meter van zee!) ligt ook nog eens vlakbij het strand, dus een hotel of Bed and Breakfast aan zee is natuurlijk helemaal super!

 

We beginnen zaterdag om 10.00 en eindigen (rond) 18.00 uur. Zondag gaan we om 10.00 uur verder en ronden we rond 16.00 uur af (beide dagen met lunch). We plannen de datum voor het weekend samen; bel even voor de mogelijkheden.

 

Wij vragen jullie vooraf al om wat informatie, gevolgd door een telefonische intake, samen of apart. We bespreken dan jullie doelen, wensen en ervaringen tot dan toe. We bespreken hoe jullie samen het meeste uit deze 2-daagse kunnen halen. Er is altijd een follow-up moment waarin we bespreken hoe het gaat en wij gezamenijk bekijken wat er eventueel verder nog nodig is.

 

 

“De 2-daagse voor 2! YES! Mijn man en ik mochten voor de primeur van de allereerste 2 daagse voor 2!

 

Ietwat gespannen en nieuwsgierig naar wat de 2-daagse ons zou brengen kwamen we bij Jeroen en Nathalie binnen. Jeroen en Nathalie stelden ons op ons gemak (door gewoon hun heerijke relaxte en down to earth zelf te zijn 😉 ) en spoorden ons als snel aan om onze relatie “creatief” in beeld te brengen. Plaatjes zeggen vaker meer dan woorden. 🙂

 

De inzichten welke “ik” er achter het stuur zit en ook zien en/of merken welke er bij je partner achter het stuur zit(ten) helpen enorm bij de bewustwording. Maar ook hoe we er in het dagelijks leven met humor mee om kunnen gaan: “schat, mag ik “jou” weer achter het stuur!” (ipv de denker/perfectionist).

 

De geleide meditatie van Nathalie is niet in woorden te vatten….wauw! Wat een belevenis.”

 

Liever samen een of meerdere losse afspraken plannen? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons dan even!

Bel meteen even!