Op vrijdag 12 oktober 2018 verzorgen we een hele dag MENS durf te leven; in theater Hoff 88 in Almelo, van 9.30 tot 17.00 uur! (En een borrel van 17.00 tot 18.00 uur als je daar nog zin in hebt 🙂 ) Met echte rode stoelen, een foyer, lunch, en een heus podium! De Mens, durf te leven-LIVE-Theaterdag waarbij JIJ in het middelpunt mag staan!

 

We gaan je die dag laten HERVAREN. Je gaat meemaken hoe het is om, los van alle aangeleerde patronen, opgelegde gedragingen en opgenomen rollen, weer helemaal vanuit jezelf te mogen en durven ervaren, delen en DOEN. Dat doen we met persoonlijke verhalen, theoretische uitleg, cabaret, muziek, zang, praktische oefeningen (oa met een bus IN het theater!) en heel veel humor en warmte.

 

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

 

Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

 

 

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, het boek HATSeflats! (twv eur. 17,95) koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

 

Aanmelden en je plekje vastleggen kan via deze link. Even bovenaan die pagina op ‘in winkelmand’ klikken, afrekenen en HOP; je krijgt je bevestiging meteen in je mail. Je staat dan direct op onze gastenlijst. Bestel je meerdere kaarten? Mail ons dan even welke namen er op je kaartjes mogen 🙂 Hebben wij de lijst ook weer mooi compleet!

 

We zien je graag op 12 oktober.

 

Eerst even zien en horen wat je krijgt voor die 50 euro? Tadaaa! Dus ook nog eens die garantie: NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

 

Bel meteen even!