De MENS, durf te leven- theaterdag in Leiderdorp

zaterdag 9 februari in de Toverlei
Ik ben erbij!

Op veler verzoek, na onze theaterdag in Almelo afgelopen oktober… nu ook in het westen van land! Jeeej!

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hiernaast zie je een kleine impressie.

Weer hervaren hoe simpel en leuk LEVEN is? Wil jij eindelijk eens alle maskers laten vallen, die trap onder je hol en ben je klaar met de bullshit? Mogen wij jou ook ontwapenen? We doen het, laten het je ervaren èn vertellen je er alles over in Leiderdorp!

 

Op zaterdag 9 februari 2019 verzorgen we daar de hele dag MENS durf te leven; in theater Toverlei, van 10.00 tot 17.00 uur! (Ontvangst vanaf 9.30 en een borrel van 17.00 tot 18.00 uur als je daar nog zin in hebt 🙂 ) Inclusief koffie, thee, lunch, enzovoort! De Mens, durf te leven-LIVE-Theaterdag: de dag waarop wij delen en je meteen laten ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

Dat doen we door je echt te laten zien hoe simpel het kan zijn, dat leven. We laten je voorbeelden zien, maken het visueel, delen onze evaringen, geven je inzichten waarmee je op ieder vlak verder kan (thuis, op je werk, en op al die andere plekken waar jij nu nog denkt een ‘rol’ te moeten spelen 😉 ) en je gaat zelf ervaren. Lekker vanuit je stoel. Of op het podium als jij dat zelf wil. Niks moet, alles mag. Het wordt de dag waarover jij na afloop zegt: “dit had ik honderd jaar eerder moeten doen en ervaren!” Wedden?

 

 

 

 

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.
Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.
Sandra

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, het boek HATSeflats! (twv eur. 17,95) koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

Aanmelden en je plekje vastleggen kan door bovenaan deze pagina op ‘in winkelmand’ te klikken! Even afrekenen en HOP; je krijgt je bevestiging meteen in je mail. Je staat dan direct op onze gastenlijst. Bestel je meerdere kaarten? Mail ons dan even welke namen er op je kaartjes mogen 🙂 Hebben wij de lijst ook weer mooi compleet! De Toverlei is een klein, gezellig, echt ‘Kwartjes-theatertje’. Er is plek voor ongeveer 60 mensen, dus snel reserveren is handig. Vol is echt vol 🙂

We zien je graag op 9 februari in Leiderdorp.

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”
Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

zaterdag 9 februari 2019 Leiderdorp

Bel meteen even!