Tijd voor Kwartjes.

het is de dag van de waarheid

Leven is simpel.  Je hebt geen weken, maanden of zelfs jaren nodig om erachter te komen wat je wil. Je weet het allang. Het is tijd om er  eerlijk over te zijn. We  zijn er. Voor jouw Waarheid. NU.

Klaar met de bullshit

Vandaag is de dag. Om te gaan delen wat jij voelt, wilt en gaat doen. Geen smoesjes, excuses en Blablabla meer. We laten je meteen ervaren wát je tegenhoudt. Waarom je nog steeds doet wat je niet meer wil doen. En vooral: Hoe je WEL gaat doen wat jij wil, maar nog niet durft, kan, of dènkt te mogen doen. We voelen direct wat wèl en niet klopt. Ons hou je niet voor de gek. En daarna jezelf dus ook niet meer. 

Het geeft instant lucht en ruimte en je weet meteen hoe je dóór kunt. We zijn altijd onvoorwaardelijk en liefdevol. Èn eerlijk. Kwartjes vallen HARD en snel en ja: dat kán pijn doen. Welkom, bij Kwartjes.

als het simpel is klopt het

z

Verantwoordelijkheid

Pak je ballen en Doe het. Als je JA zegt is het JA. Gaan met die ongelooflijk hardnekkige klote-banaan. Je loopt al lang genoeg te draaikonten, miepen en ja-maar te roepen. Tijd. Nu. Punt.

Veiligheid

Alles kan. Alles mag. Álles. Wij zijn er, we luisteren, voelen mee en weten of het klopt. We weten feilloos waar de grens ligt en wat het helpende duwtje is. Jij bepaalt. Ho is HO. Je zult ervaren dat je het nu wèl durft. Omdat het altijd, ALTIJD, veilig is.

Vertrouwen

We snappen dat het spannend is. We kennen het. Op je bek gaan, opstaan en weer door. Het enige dat werkt. Als jij er vol voor gaat maak je mega-stappen en ben je er in no time. Wij begeleiden je. Samen lukt het. Zeker weten.

Verbinding

We werken vanuit verbinding en zijn en blijven bereikbaar. Oók achteraf. We zijn er gewoon. Het maakt ons niks uit wie je bent of wat je doet. We zijn allemaal Mens en zo zien we je ook. Wij kijken niet naar rollen, titels of parkeerprivileges. We verbinden. Altijd.

voodoo ?

Wij zijn gek. Nou ja, een beetje dan. Prettig gestoord. Sommigen nemen zelfs het woord Voodoo in de mond. Of klootzak, eikel of nog meer van dat moois. Mag allemaal. Zijn we trots op. We doen het lekker op onze eigen manier en dat werkt. Het helpt ècht om wat meer schijt aan alles hebben.  Het is eigenlijk vrij simpel. We hebben meteen door wat bij jou werkt. En vooral ook: wat niet. Keihandig. We zijn eerlijk, soms hard (maar altijd met een goede reden) en we krijgen je in de benen. Hoe dan ook. Wedden?

Wat mensen bij ons ervaren

Het komt dus ècht goed

“Wat mij echt geholpen heeft is het verhaal van Nathalie. Zij schreef dat ze tijdens haar burn-out vaak gedacht had dat het nooit meer goed zou komen. Ook ik had vaak die gedachten.

Bij Kwartjes voelde ik mij gelijk op mijn gemak en voelde de ruimte om mijzelf te zijn. Nathalie en Jeroen geven je gelijk het gevoel van veiligheid. Alles is goed en alles kan ook gezegd worden. Zij begrijpen je en laten je in je waarde. De methodieken die zij gebruiken verbinden het denken met het gevoel zodat het 1 geheel wordt. Dat wat ik bij de psycholoog gemist heb werd hier op een heel natuurlijke, heldere manier aangevuld”. 

J.

Ze blijven naast je lopen

“Naath en Jeroen luisteren en horen wat je zegt. Ze laten je ervaren waar je tegen aan loopt waardoor je echt zegt: oh, zit dat zo! Nu snap ik wat ik doe. Dan valt het ‘kwartje’. Waardoor je niet alleen antwoord op je vraag hebt maar ook inzicht in je de stappen die je kunt nemen. Aan jou de keus of je ze gaat doen of niet.

Wat ik mooi van Nathalie en Jeroen vind is dat zij ‘naast’ je blijven lopen. Bij vragen of heb je het moeilijk dan kun je ze altijd bellen/mailen/appen. Dat is het grootste verschil met andere hulpverleners. Die namen die herinner ik mij niet meer maar van Naath en Jeroen die zal ik niet vergeten omdat ik weet dat ik ze altijd mag benaderen. Als het goed, maar ook als het (even) wat minder gaat.

Ik ben erg dankbaar gun dit alle anderen die (even) niet meer weten hoe ze verder willen.”

Jolanda

Geen eindeloos gedoe, geen bullshit, maskers af. “Klopt allemaal, maar wauw, ze komen wel binnen! In no time overal doorheen geprikt, naar de kern. En daarna vooruit. Jouw tempo en ze laten je niet los, hoe erg je ook je best doet.

Ze kunnen je zo goed aanvoelen en met je meegaan, mee deinen. Ze luisteren, zwijgen, prikkelen, irriteren, lachen, laten je weglopen en weer terugkomen. Zijn bloedeerlijk en oprecht. Maar altijd met jouw doel in gedachten.

Jeroen is ijzersterk in overal doorheen knallen. Heel bijzonder hoe rustig en effectief hij dat doet. Ik heb wat op hem gescholden in mijn hoofd en af en toe hardop. Maar dat maakt Jeroen niet veel uit. Zolang het maar oprecht is.

Naath is er gewoon, lief, observerend, helder, geen woord teveel maar precies genoeg en altijd zichzelf. De meditaties van Naath zijn gewoon top! Alles bij elkaar ben ik blij dat ik de stap gezet heb om mijn kwartjes te laten vallen”.

Maartje

Ze zijn er altijd

“Bij kwartjes ben je niet alleen. Jeroen en Naath zijn er altijd, tenminste zo voelt het, de verbinding blijft, er is ruimte om te blijven delen met ze, een luisterend oor, een hart onder de riem, alles mag er zijn en kan gedeeld worden.

Het heeft zeker bijgedragen aan wie ik ben, wat ik kan, aan het zelfvertrouwen en het plezier in mijn huidige werkzaamheden, maar vooral het vertrouwen en lef om voor mezelf te kiezen en voluit te durven en kunnen leven”.

X

Door de begeleiding van kwartjes heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en valkuilen, maar lukte het vooral weer om te durven voelen.

“Daarnaast waren er fijne meditaties en was er alle ruimte en tijd voor mij als mens. Alles mocht er zijn, zonder oordeel; verdriet, wanhoop, boosheid, chaos, maar ook humor en heerlijk kunnen lachen. Het voelde erg veilig en vertrouwd.

Het vertrouwen in mezelf is steeds groter geworden, ik herken mijn valkuilen, mijn grenzen, ik weet wanneer ik om mezelf moet denken en even een stap terug moet doen of de natuur nodig heb om weer meer in balans te komen. Fijn om vertrouwen en kracht te voelen om te durven leven, met alle plussen en minnen”.

 

Joyce

Het kwartje is gevallen

“Doormiddel van mijn traject bij Kwartjes ben ik weer in contact met mij. Ik voel me terug in balans. Vanuit deze positie kan ik weer ondernemen, groeien en investeren in mijzelf. Iets wat ik voorheen niet meer zag gebeuren. Het kwartje is gevallen en ik ervaar dat ik nu ook de nieuwe hobbels op mijn pad kan verwerken.

Dit is geen tijdelijke hulp maar een levenservaring die ik als een sterke basis gebruik om goed voor mijzelf te zorgen. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit heb gedaan en erg dankbaar voor wat ik heb gekregen. Dit gun ik iedereen.”  

Robin

Wat we doen

Naath is (gz) psycholoog. En doet dingen met Mindfulness zonder dat het vaag of zweverig is. Gewoon met de poten in de klei. Of in de zee. Vooral als die koud is. Vindt zij leuk. Ieder z’n ding.

Jeroen kan iets dat mega-spooky is. Hij weet eigenlijk meteen of wat jij zegt en doet, klopt. Soort übermenselijke waarheids-detector zeg maar. Klinkt echt super-raar en dat is het misschien ook. Maar het werkt. En hij prikt daarmee gewoon zo, PATS, door alle bullshit heen. Scheelt een hoop tijd en onzin.

leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!
Jouw jaar?

Jouw jaar?

Durft iemand nog plannen te maken voor volgend jaar? Ik wel! Samen met Jeroen! 2021 wordt namelijk 100% het jaar voor (vallende) Kwartjes ! Omdat het, zéker nu, tijd wordt voor jouw eigen waarheid. Ben je eraan toe om de verantwoordelijkheid te pakken en ervoor te...

Lees meer
Buitenkant

Buitenkant

"Ik deed het omdat ik lelijk wilde zijn. Mannen af wilde stoten. Zorgen dat ze me vooral niet meer interessant zouden vinden". Ze vertelt het zonder gevoel. Van een afstand. Want owee als ze het gevoel erbij terug zou halen. Ze weet zéker dat ze dan nooit meer uit dat...

Lees meer

We zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

06 52374793    

Insta

Facebook

Bel meteen even!