Testimoniums

Wat zeiden anderen?

“Eindelijk… ik ben thuis!”

“Naath en Jeroen blijven met je meelopen”

“Op een bijna magische manier help je een ander te durven voelen.”

“Dankbaar dat ik eens op een dag jullie tegenkwam, niet wetende dat ik er zoveel liefde en zoveel lieve mensen bij zou krijgen.“

“Ik ben verliefd terug gekomen. Verliefd op mezelf en het leven”.

“Het voelt alsof je in twee dagen gereset wordt”

“Een roadtrip naar jezelf!”

“Jij zag me… en dat gevoel kende ik nog niet”

“Door jullie hou ik meer van mij

“Ik beloof je.. it will fuck you up. In a good way!”

“Dit is geen training, dit is een programma” “

Ik hoef het niet alleen te doen”.

“Ik zou zeker andere keuzes gemaakt hebben als ik eerst deze 2-daagse had gedaan”

“Door mee te doen heb ik een burnout kunnen voorkomen”

“Dit gun je toch iedereen”

“Ik werd na de eerste dag van de 2-daagse al wakker in een andere wereld”.

“Na maandenlang doelloos solliciteren en de nodige afwijzingen kreeg ik de dag na de 2-daagse ineens twee leuke banen aangeboden. Alleen maar door mezelf te zijn toen ik belde.”

“Expect the unexpected”

“Na anderhalf jaar zoeken gebeurde het hier in twee dagen…”

“2 dagen op weg met, en naar, jezelf”

“Het was een emotionele rollercoaster. Jezelf ontdekken, bij jezelf komen, in 2 dagen waarin je echt even helemaal weg en ontspannen bent en naar je eigen essentie gaat.”

“Als ik zeg ‘thuiskomen’… dan zeg ik daarmee toch alles? :-)”

“Ze prikken dwars door de bullshit heen en halen je muren omlaag… Woooo. Ze laten je niet meer los. En dat is me toch fijn!”

“Die twee van Kwartjes… Die weten wel wat ze doen!”

 

Testimoniums op beeld !

https://youtu.be/BwR8Kst-qcU
Trudy over de 2-daagse

https://youtu.be/29oK-Y7LnVE
Marcel over de 2-daagse

https://youtu.be/gnz2Mjv0ZAI
Pim over de 2-daagse

https://youtu.be/GDfwm5EHzAY
Nina over Naath na 2 2-daagsen

https://youtu.be/kbSwWijrwiE
Lucienne over de 2-daagse

https://youtu.be/_Sa_oqlLZhI
Wanda over de verdiepings-2-daagse

https://youtu.be/gcE6dENYJA4
Robert over de 2-daagse

1-op-1 trajecten

Confronterend maar zeer verhelderend! “Al jaren werkzaam in de zorg met hart en ziel en toch vastlopen. Zo erg dat een flinke burnout niet uitbleef. Toen kwam Kwartjes op mijn pad en o jee wat zijn er veel gevallen. Zonder oud zeer op te rakelen (dat was al zo vaak gedaan) kreeg ik jnzicht in ingesleten patronen. Confronterend maar zeer verhelderend! Dankzij Naath en Jeroen sla ik een nieuwe weg in. Nog wel met vallen en opstaan , maar bewuster en met gevoel. Wetend dat goed voor jezelf zorgen niet egoistisch is. Hartelijk dank beide 🙂  
Anneke, juli 2018

Het kwartje is gevallen” “Werkzaam in de zorg geef ik al mijn tijd en energie aan het werk. Dit geeft me een goed gevoel en maakt me blij dat ik een ander kan helpen. Het luisteren naar je eigen wensen en gezondheid staat zo snel op een tweede en soms zelfs derde plaats. Dit gaat een tijdje goed maar al snel stapelt het zich op. En dan blijkt het een hele ander klus om zorgzaam voor jezelf te zijn. Doormiddel van mijn traject bij Kwartjes ben ik weer in contact met mij. Ik voel me terug in balans en ervaar dit met mijn dierbaren om mij heen. Vanuit deze positie kan ik weer ondernemen, groeien en investeren in mijzelf. Iets wat ik voorheen niet meer zag gebeuren. Het kwartje is gevallen en ik ervaar dat ik met deze kennis ook de nieuwe hobbels op mijn pad kan verwerken. Dit is geen tijdelijke hulp maar een levenservaring die ik als een sterke basis gebruik om goed voor mijzelf te zorgen. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit heb gedaan en erg dankbaar voor wat ik heb gekregen. Dit gun je iedereen.”  
Robin, juni 2018

“Jeroen en Naath ‘lopen’ met je mee… Gaan in op de kern en zetten je vervolgens aan het werk.”

“Voor mij, als hulpverlener, voelt de drempel naar hulpverlening toch best hoog. Toch kwam daar het moment dat het mij alleen niet meer lukte om alles op een rijtje te krijgen en ik op zoek ging naar de juiste persoon in de juiste omgeving die mij als MENS weer in mijn eigen kracht kon zetten. En daar stond kwartjes ineens voor m’n neus! In de vorm van een boek. HATSEFLATS! Een boek wat ik tijdens m’n citytrip in één keer uit las. Vol herkenning las ik bladzijde voor bladzijde! De match was gemaakt. En dan… Hoe nu verder? Na dit voorgerecht had ik toch wel erge trek gekregen in het hoofdgerecht. Dit betekende voor mij in actie komen. Op zondagavond zette ik mijn verhaal op de mail en zette ik het vervolgens weer van me af. Een reactie zou toch wel even duren was mijn gedachte.  Toch niet… Binnen 20 minuten was daar de melding ‘u heeft 1 nieuw emailbericht’… Nee dat zal toch niet… Toch wel! Of ik deze week als ik wil langskom in Noordwijk voor een vrijblijvende kennismaking. Oeff… Dit ging allemaal wel heel snel, maar goed ik heb A gezegd dus die B volgt! Nog eens 20 minuten later was de kennismaking gepland.

Mijn beeld van de ‘spreekkamer’ van een psycholoog is klinisch, kaal, steriel. En dat werd direct over boord gegooid na een warm welkom door Jeroen en Naath. Zij zorgen ervoor dat ik mij direct thuisvoel. Bij een kop thee en overheerlijke koekjes.. Jammie!… Is mijn mond een spraakwaterval geworden en voor dat ik het weet zijn er 2 uur om. Ik weet het zeker.. dit is de plek en dit zijn de mensen die mij in de goede richting op mijn eigen pad kunnen verder helpen!

Nu 3 sessies verder en een aantal weken later blik ik terug hoe ik binnenkwam en waar ik nu sta! Een wereld waarin ik OK ben. Waarin ik keuzes maak die goed zijn voor mij en waardoor ik weer ruimte voel om er ook weer te kunnen zijn voor anderen….hoe dan?

Jeroen en Naath ‘lopen’ met je mee… Gaan in op de kern en zetten je vervolgens aan het werk. Zelf nadenken over wat je aan het doen bent en dan… Ah daar zijn de kwartjes… Langzaam aan vallen de stukjes op hun plek! Daar zijn Jeroen en Naath weer die naast je staan om je op te vangen wanneer je het even niet meer weet.. Voelen en doen! Wat een magie zit er in deze woorden!

Dankjulliewel voor deze ervaring! Wat een mooie mensen zijn jullie! 🙂

Groetjes!”

 

Olga, juli 2018

“Jeroen heeft mijn leven veranderd!” “Ik voelde mij tijdens de begeleiding door Jeroen belangrijk en gehoord. En dat geeft zelfvertrouwen. Zijn kwaliteiten die mij geholpen hebben: echt naar mij luisteren, begripvol zijn en mij laten ervaren dat ik zelf kan bepalen hoe ik iets wil ervaren. Jeroen heeft mijn leven veranderd! Ik ben een blijer mens en ik hou veel meer van mezelf omdat ik mezelf beter begrijp nu.”
 
Brigitta (1-op-1 gecoacht door Jeroen)

“Hij laat je de kern zien” “Jeroen is twee woorden: puur en goed. Met zijn ogen als kleine schijnwerpertjes weet hij precies de plekken te vinden waar het om gaat. Hij belicht de kern. Hij laat je jezelf afpellen en die kern zien. Een mooier cadeau kan je niet krijgen. Hij wil oprecht het beste voor jou, in jouw tempo, op jouw manier en op jouw initiatief. Voor mij heeft Jeroen keuzes maken makkelijker gemaakt door meer in contact te zijn met mijzelf.”
 
Karin (1-op-1 gecoacht door Jeroen in 2015)

Ik kwam (in beweging) zag ( het zo helder) en overwon (mijn angst)!” “Vast zitten met je voeten strak in de de klei. Ja-maaren en doemdenken. Naath van Kwartjes vraagt.. tweedaagse? Nee. Vrij vragen? Nee. Vergoeding? Nee. Maar Naath had me door en klonk lief. Zo lief. Kom maar gewoon op een vrije dag bij ons thuis… En door mijn ‘ja maar ver weg’ ‘ ja maar dan ben ik alleen’ ‘ja maar dat durf ik niet.. typte ik “ja” in. Ik ging.Het stromen begon. Van tranen en energie. Langzaam gaf ik toe, ik zou in beweging gaan komen!Warm ontvangen, lieve mensen en heel veel interesse. Oprechte interesse. Voordat ik wist stond ik te werken aan wat ik zo graag wilde. Alleen zo’n cursus is helemaal niet alleen! We waren eigenlijk met drie. En met veel tranen en vreselijk veel humor tackelde Jeroen en Naath alle beren en lieten Kwartjes vallen (dat dus).Ik kwam (in beweging) zag ( het zo helder) en overwon (mijn angst) ! Twee weken later… Naath ! Jeroen! Ik heb de baan!!! Vrijheid, beweging en het stroomt. Het voelt zo fijn ik gun het iedereen. Liefs”

 
Mariska, 1-op-1, juni 2017

“Niet een coach voor een traject, maar eentje voor het leven.” “Na een periode van ruim 20 jaar ben ik Jeroen weer tegengekomen, omdat ik op zoek was naar een loopbaancoach. Na een fijn intakegesprek waarin de klik duidelijk aanwezig was, kreeg ik de indruk dat Jeroen net een tandje dieper zou kunnen komen, waardoor het uiteindelijk effect groter zou zijn en op basis daarvan heb ik uiteindelijk gekozen voor Jeroen. Uit eigen ervaring kan ik stellen dat mijn indruk juist is gebleken. Jeroen bezit de kwaliteit om zonder oordeel je die vragen te stellen die nodig zijn om je (weer) in contact te brengen met jezelf. Hij laat je jezelf (weer) bewust maken hoe je in elkaar steekt, waarom je de keuzes maakt die je maakt en waarom je bent wie je bent. “Jij hebt alle antwoorden die je zoekt, ik help je ze naar boven te halen,” is een uitspraak die Jeroen heeft gedaan in het begin en dat heeft hij bij mij meer dan waargemaakt. Jeroen is authentiek en laat je in je waarde. Ik heb Jeroen gezegd tijdens onze laatste bijeenkomst dat ik voor het eerst in jaren mezelf weer heb teruggevonden. Jeroen heeft daarbij geholpen en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar. De coachvraag die ik aan Jeroen heb gesteld is beantwoord en na afloop was de energie onafgebroken voelbaar gedurende meerdere dagen. Dat effect maakt voor mij dat Jeroen een hele goede coach is. Jeroen vertrekt niet meer uit mijn leven. Ik kon het als klein ventje al goed met hem vinden, maar we zijn elk onze eigen weg gegaan. Nu na ruim 20 jaar hebben we nog steeds een klik en heeft hij me enorm geholpen in het bewust maken van belemmeringen die me in de nabije toekomst ongetwijfeld verder gaan helpen. Mocht ik in de toekomst om wat voor reden Jeroen nog nodig hebben, dan weet ik dat ik altijd bij hem terecht kan. Niet een coach voor een traject, maar eentje voor het leven.”
 

   

Robert-Paul (In 2016 1-op-1 gecoached door Jeroen)

“Als ik dit twee jaar geleden had gedaan had ik me twee jaar burnout kunnen besparen!” “Jullie zouden gewoon standaard op iedere teamdag dit allemaal moeten komen delen!” En… “Ik ga jullie nog missen! Knuffel!!!” Speciaal voor hen:
1-op-1 op het Westerhonk (Monster)

2-daagse

“Een burn-out voorkomen” “Wat was het een mooie, rake en indrukwekkende reis terug naar mijn eigen ik. Door de verschillende meditaties van Nathalie en de oefening met Jeroen kwam ik terug bij mijn gevoel, mijn eigen ik. Kon ik letterlijk door een deur stappen en stukjes uit mijn verleden loslaten en kijken naar mijn toekomst. Niet alleen dat stukje hoofd, maar vooral dat stukje hart. Wat heb ik nodig om mijn leven in balans te kunnen leven? Dankzij jullie is dit weer helder (de kwartjes vielen en mijn creativiteit kwam weer tot uiting) en kan ik met kleine stappen vooruit. Soms eng maar met de nieuwe bagage in mijn rugzak nu een mooi avontuur. Ik denk dat ik een burn-out heb voorkomen”.
 
Sandra, december 2016

Ze hebben mij “vrij” gelaten maar niet los!” “Had ik Alzheimer, hersenletsel? Vanwaar die paniekaanvallen, vergeetachtigheid, de prikkels en gejaag op het werk? De druk werd me teveel, maar toch maar doorgaan… dat is toch wat we geleerd hebben: sterk zijn, niet opgeven, totdat……. Ja letterlijk het licht uit gaat: Diagnose Burn out. Gelukkig kreeg ik van alle kanten hulp, niks mis mee Iedereen stond en staat nog steeds voor me klaar om me de goede kant op te wijzen, maar vanuit mijzelf ging een Amber alert uit: Vermist. Ik, 59 jaar, Vrouw, Moeder, Oma, Vriendin, Collega, Tante, Buurvrouw: zoek mezelf! En dan is het niks toevallig dat Jeroen en Nathalie op mijn pad kwamen. De Kwartjes tweedaagse dat voelde goed. Ik heb mezelf deze dagen kado gedaan en het is een geweldig kado geworden. Wat een intensieve, fijne, vruchtbare dagen, met fantastische mensen om mij heen, ieder op zoek. Ik kan er nog steeds met mijn pet niet bij hoe Jeroen het voor elkaar krijgt om in zo een korte tijd mijn ikje weer op de kaart te zetten. Mijn eigen ikje; hoelang was ik het kwijt en dan die lieve inspirerende Naath, hoe liet ze ons voelen met meditatie en de mooie ingrijpende liedjes en een zoektocht naar ons innerlijke kind. Het samen zijn gezellig rondom het kampvuur, de spelletjes, het ontbijt, de lunch, de heerlijke avondmaaltijd klaargemaakt door Naath en Jeroen. Gewoon het samen zijn, samen delen, het mooie lied dat voor mij gezongen werd! Ja het Amber alert kan opgeheven worden. Mijzelf heb ik terug gevonden. Voor mij is een Kwartje meer waard als de duurste diamant. En ik ga er van uit dat er nog veel Kwartjes zullen vallen, en Jeroen en Naath zullen daar zeker een bijdrage aan blijven leveren. Ze hebben mij “vrij” gelaten maar niet los!”
 
 
Henriette, juni 2017

“Ik heb voor het eerst gemediteerd en dat was echt oké!” “De Ervarings 2-daagse”. Anders kan ik de Kwartjestraining niet omschrijven. Complimenten hoe jullie, Jeroen en Nathalie de dag zo rustig lieten starten. Het begon zo relaxed dat ik gewoon geen enkele druk ervaarde. Ik heb voor het eerst gemediteerd. Hoewel ik daar normaal niet zo van ben, gaf dit me echt rust. Het was gewoon echt oké. Beelden uit de meditaties staan nog steeds haarscherp op m’n netvlies. Wel een bizarre ervaring overigens. Nathalie, dit is echt een bijzondere gave. Besef dat maar!!! Tijdens de oefeningen werd een ieder op zijn of haar manier aangesproken en uitgedaagd. Wat een gave van Jeroen om zo feilloos de vinger op de juiste plek te leggen. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik echt een hele ervaring rijker ben. Daarnaast heb ik weer vijf mooie mensen in m’n hart mogen sluiten. Deze ervaring die ik met jullie heb mogen delen, kan niemand mij meer afnemen. Sterker nog! Dit wordt een heel mooi hoekje in mijn levensmuseum, iets met heel veel licht! BEDANKT!!! Nathalie en Jeroen ga zo door. Ik ben er van overtuigd dat jullie je roeping hebben gevonden.”
 
Daniël, maart 2016

“Twee superintensieve, maar ontzettend mooie dagen waar ik met een geweldig gevoel op terugkijk” “In oktober 2016 heb ik deelgenomen aan de Kwartjes 2-daagse. Aanvankelijk dacht ik: “Da’s niks voor mij”. Toch besloot ik om eens in het diepe te duiken, het onbekende in en mijzelf een kans te geven op zoek te gaan naar wat bij belemmert in het maken van keuzes en het nemen van belangrijke beslissingen.Nathalie en Jeroen zorgden meteen bij binnenkomst voor een veilige en open sfeer. Ik ken Nathalie al wat langer en merkte bij haar een openheid die ik niet eerder had gezien. De twijfels die ik misschien nog had om aan de 2-daagse mee te doen verdwenen als sneeuw voor de zon.De eerste dag werd voornamelijk door Jeroen ingevuld. De manier waarop hij mij inzichten gaf waren voor mij geheel onbekend, maar zo duidelijk. Door middel van voice dialogue liet hij mij op een heel bijzondere en humorvolle (voor mij erg belangrijk) manier kennis maken met mijn diverse “ikken”. Het werd mij ook duidelijk welke ikken mij afremmen en welke ikken ik vaker op de voorgrond wil laten treden. Door de oefeningen zie ik in het dagelijks leven steeds vaker welke “ik” aan het roer staat en welke “ik” ik liever op de voorgrond zet. Op de tweede dag was het vooral Nathalie die ons meenam in de zoektocht naar de patronen die ons belemmeren. Dit deed zij door middel van onder andere meditaties en korte visualisaties. Ze liet me kennis maken met mijn innerlijk kind en leerde mij en de andere deelnemers een heel eenvoudige manier om op een snelle manier stress af te voeren. Simpelweg door een ademhalingstechniek. Deze techniek gebruik ik nu regelmatig op momenten dat ik voel dat ik gespannen raak. Al met al zijn het twee superintensieve, maar ontzettend mooie dagen geweest waar ik met een geweldig gevoel op terugkijk en waarin ik vier fantastische mede-deelnemers heb leren kennen. Het waren twee dagen waarin ik mezelf veel beter heb leren kennen en waarin er bij mij en de andere deelnemers vele kwartjes zijn gevallen. Nathalie en Jeroen, bedankt voor deze mooie ervaring!”
 
Victor, oktober 2016

“Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.” De 2-daagse voor 2! YES! mijn man en ik mochten voor de primeur van de allereerste 2 daagse voor 2! Ietwat gespannen en nieuwsgierig naar wat de 2-daagse ons zou brengen kwamen we bij Jeroen en Nathalie binnen. Jeroen en Nathalie stelden ons op ons gemak (door gewoon hun heerijke relaxte en down to earth zelf te zijn 😉 ) en spoorden ons als snel aan om onze relatie “creatief” in beeld te brengen. Plaatjes zeggen vaker meer dan woorden. 🙂 Nathalie en Jeroen vullen en voelen elkaar perfect aan, ze zijn enorm flexibel en liefdevol. Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen. De inzichten welke “ik” er achter het stuur zit en ook zien en/of merken welke er bij je partner achter het stuur zit(ten) helpen enorm bij de bewustwording. Maar ook hoe we er in het dagelijks leven met humor mee om kunnen gaan: “schat, mag ik “jou” weer achter het stuur!” (ipv de denker/perfectionist). De geleide meditatie van Nathalie is niet in woorden te vatten….wauw! Wat een belevenis. Wij hebben enorm genoten om van de gelegenheid en ruimte gebruik te maken om ons “terug” te trekken en quality time samen te hebben en al hetgene wat we tijdens de 2daagse hebben ervaren samen te bespreken. Jeroen en Nathalie hebben enorm veel kennis op verschillende gebieden, en deze kennis hebben ze doorvoeld/doorleefd en ze geven je echt de kennis door in beleving!
 
Wendy (en partner), 2-daagse met zijn tweetjes, juli 2017

“Het feit dat het aan zee was maakte het weekend voor mij zo waardevol.” Wow, heftig, intens, veel inzichten en mooi! Dat is het eerste wat er bij mij opkomt als ik aan het weekend terug denk. Nathalie en Jeroen lieten me heel welkom voelen en gingen in het weekend flink met mij en de anderen aan de slag, maar wel goed op onze grenzen lettend. Alle maskers die ik opgooide en alle uitvluchten die ik had, werden gezien en aan mij getoond. Dat alles op een hele fijne liefdevolle manier. Wat een inzichten heb ik gekregen en handvaten om daarmee aan de gang te gaan. Ik heb echt mijzelf weer heel even kunnen vinden en zijn. Nu ik dat gevoeld heb, weet ik waar ik naartoe aan het werken ben. Het feit dat het aan zee was maakte het weekend voor mij zo waardevol. Elke keer na een sessie was er genoeg tijd om even te doen wat ik nodig had. En dan was even uitwaaien en mijn gedachten/gevoelens de vrije loop laten gaan echt geweldig. Doordat het een driedaagse was hadden we daar ook genoeg tijd voor. Zo was het voor mij nog goed vol te houden. Nu 2 weken later merk ik al veel verschil. Ik let meer op mijn gevoel, ben minder kritisch naar mijzelf en kan in emotioneel zware situaties beter mijn gevoel uiten en durf dat dan ook in bijzijn van anderen (i.p.v. opkroppen). Ik heb nog veel om te leren toepassen, maar stapje voor stapje kom ik er wel. Heel erg bedankt lieve Nathalie en Jeroen! Veel liefs.
 
Gerreke, 3-daags weekend, oktober 2017

“Ik hoef het niet alleen te doen. Een appje, telefoontje, FB: het blijft verweven en ik heb hier veel steun aan”. Wat waren het 2 mooie dagen vorige week en wat heb ik mij heerlijk vrij gevoeld. Bedankt voor jullie warmte en liefde! Het proces loopt door en stukje bij beetje komt het vertrouwen dat het goed is zoals het is en ik de signalen wel op ga merken. ( ik ben altijd bang de roeiboot, motorboot en de helicopter niet te zien) En dan kakelt alles door elkaar in die bus van mij. En ga heel hard werken.. Het inzicht, ervaren en dat je zelf de regie kunt nemen om iedereen de juiste plaats in de bus te geven daar ben ik mooi mee aan het stoeien. Het gaat me vast veel brengen. De perfectionist zit me nog aardig in de nek te hijgen. Altijd maar die kan dat beter dan jij, die doet dat mooier dan jij, jij kunt dat niet zo goed. Doe nu eens beter je best. Mooi dat ik nu de regie kan pakken en ze achter in de bus kan zetten! Het begin is er! En wat ik heel fijn vind is dat jullie er aan de zijlijn zijn. Ik hoef het niet alleen te doen. Een appje, telefoontje, FB , Museumdag: het blijft verweven en ik heb hier veel steun aan. Thanx lieverds. Ik zie jullie vast wel weer!
 
 
Jolanda, juni 2017

“Ik voel weer veel meer en de kinderen vinden mij veel relaxter geworden” “Ik heb in december de tweedaagse training mogen volgen van Nathalie en Jeroen. Dit was niet zomaar een training of een workshop, nee het was erg bijzonder!!! Het idee is om een zoektocht naar jezelf te doen. Ik had de afgelopen jaren al wat mee gemaakt en was weer op de goede weg. Maar ik was er nog niet helemaal. Door rollenspel, meditaties, en doordringende gesprekken met Jeroen en Nathalie is het mij gelukt. Ik voel weer veel meer en de kinderen vinden mij veel relaxter geworden. Na deze twee dagen sta ik weer anders in het leven. Het is echt bijzonder. Om dit vast te houden post ik elke dag een foto van mijn leven in mijn eigen museum.In twee dagen kan veel gebeuren van een eerste stap die gezet kan worden tot aan een kwartje wat kan vallen. Een echte aanrader!”
 
Severine, december 2016

“Meer begrip voor elkaar en elkaar veel beter aanvullen” Cindy en Victor zijn getrouwd en deden allebei mee aan de 2-daagse, hij in oktober, zij in december. Wij vroegen hen wat het heeft opgeleverd om allebei mee te doen! Cindy: “Het belangrijkste wat het voor mij heeft opgeleverd is dat we meer begrip hebben gekregen voor elkaar als persoon en dat er ruimte is gekomen om over onze gevoelens te praten. Ook zien we beter elkaars patronen en geven elkaar meer vanuit ons gevoel feedback hierop”. Victor: “De 2-daagse heeft ertoe bijgedragen dat ik meer naar mijn gevoel kan luisteren en hierover kan praten; ik heb geleerd hoe ik gevoelens onder woorden kan brengen. Dit zorgt er tevens voor dat ik minder angst heb om over mijn gevoel te praten. En dit zorgt er automatisch weer voor dat onze gesprekken veel meer inzichten en begrip opleveren.Ik denk dat de training een positieve bijdrage heeft geleverd aan onze manier van communiceren. Invullen heeft plaats gemaakt voor aangeven wat bepaald gedrag, houding e.d. met mij doet. Van hieruit krijg je een veel opener en meer verhelderend gesprek. En dit levert weer begrip op en zorgt ervoor dat we elkaar veel beter kunnen helpen/aanvullen”.
 
Victor (oktober 2016) en Cindy (december 2016)

“Voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en zichzelf beter wil leren kennen” “Het was een magische ervaring om met een kleine en hele fijne groep onder begeleiding van twee toppers deze ontdekkingsreis van mezelf te mogen meemaken. Een groot cadeau!!Wat kunnen twee dagen voor een verschil maken in hoe je je voelt. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en zichzelf beter wil leren kennen. Als je totaal geen idee hebt wat je wilt of wie je bent in het leven dan krijg je weer richting door deze tweedaagse. De verschillende vormen van meditatie en de andere “werkvormen” maken dat je groeit. Daarnaast was de locatie top en aan lekker eten en drinken ook geen gebrek. Al met al een aanrader voor iedereen! Gun jezelf dit mooie cadeau.”

 
Joyce, december 2016 en verdieping maart 2017

“Samen in alle opzichten een sterk koppel zowel op inhoud als op plezier” “Het heet de tweedaagse kwartjes-‘training’, maar dat is het niet. Ik kom niet op een etiket wat ik dan wel op de kwartjes-2-daagse zou kunnen plakken. Maar wat doet het ertoe, het gaat om de ervaring; de inhoud. En die was heel bijzonder, echt heel bijzonder. Nathalie en Jeroen hebben mij (en de 3 andere deelnemers) twee dagen meegenomen in een waardevolle reis naar mijn eigen innerlijke ik. Tussen haakjes: mocht dat zweverig klinken, dat is het niet. In een ontspannen en tegelijkertijd intensieve stijl zijn we 2 dagen aan de slag geweest, op ieders eigen pad, zelden in een rechte lijn, maar kronkelend en met zijstapjes. Nathalie met rake meditaties, Jeroen, terecht vertrouwend op zijn gevoel en intuïtie en samen in alle opzichten een sterk koppel zowel op inhoud als op plezier. De omvang van de groep gaf ruimte voor persoonlijke aandacht, diepgang en maatgerichte benadering. De 2-daagse heeft me geholpen om in betere balans te komen, oude patronen achter me te laten en daarvoor in de plaats een nieuwe richting met een eerste concrete stap naar de toekomst. Tussendoor waren er praktische tips en oefeningen die ook later makkelijk toepasbaar zijn. De locatie in Cothen, B&B de Nachtdijk, de catering en bovenal het plezieren en het grote onderlinge vertrouwen binnen onze groep maakt het af. Ik ga deze 2-daagse lang dicht bij me houden.”
 
Peter, november 2016

“Ik kan weer ademen” “Op papier heb ik gelezen wat de afgelopen tweedaagse zou inhouden. Omdat ik via papier niet kan voelen hoe het echt zou zijn, heb ik de dagen gewoon helemaal ‘laten gebeuren’. In complete emotionele chaos kwam ik aan. Nu ik thuis ben, sta ik weer in mijn kracht, weet ik wat mijn doel is, weet ik wat ik wel en niet wil en ga ik ervan uit dat ik mijn doel bereik. Deze twee dagen waren een cadeau vol lieve mensen en inzichten. Ik kan weer ademen. Dank”
 
Sandra, november 2016

“Deze magische reis wordt super begeleid door Jeroen en Naath die het woord liefde ademen en zijn.” “De 2 daagse verdieping was een hele mooie aanvulling op de eerste 2 daagse. Het kwam precies op het moment dat ik het weer nodig had. De verdieping gaat net een stapje verder en heeft me nog weer meer bij mijn kern gebracht, wie ik ben, wat ik wil. Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en daardoor kan ik nog meer met liefde naar mezelf en naar anderen kijken. Ik kan nu echt voor mezelf kiezen en er op vertrouwen dat het goed komt. En inmiddels is ook dat alweer bewezen in de dagelijkse praktijk. En zijn de vervolgstappen ook alweer gezet. Tijdens de verdieping heb ik ook veel van de anderen geleerd, meer dan tijdens de eerste 2 daagse. Bij de andere deelnemers vielen ook weer hele duidelijke kwartjes van het eindelijk thuis kunnen komen en er gewoon kunnen zijn. Heel mooi! Ik kijk inmiddels weer vol vertrouwen naar de toekomst met veel liefde voor mezelf en voor mijn omgeving wetende en vooral voelend dat er nog veel moois staat te gebeuren. Deze magische reis wordt super begeleid door Jeroen en Naath die het woord liefde ademen en zijn. Goede, lieve, warme, bijzondere mensen die uitgaan van het goede in de mens. Ze kijken in puurheid naar jou als mens! En de mooiste zin blijft toch dat alles al in je zit. Zij zorgen ervoor dat het er ook uitkomt en dat de kwartjes kunnen gaan vallen.”
 
Joyce, verdieping maart 2017

“Ik ben blij dat ik deze twee bijzondere mensen op mijn pad krijg als begeleiders” “De tweedaagse gaat zo hard als je zelf wilt en het klopt altijd. De veilige, comfortabele en kleinschalige setting maakt dat je je snel thuis voelt en je open kunt stellen voor wat er komt. Wat zeker is, is dat je anders weggaat dan je kwam en dat je van de andere deelnemers situaties herkent en dus leert. Dat maakt het voor mij zo waardevol en ik ben blij dat ik deze twee bijzondere mensen op mijn pad krijg als begeleiders; de beste reisbegeleiders ooit ;-)!”
 
Paulien, januari en verdieping in maart 2017, Portugal in februari 2018

“Een aanrader voor iedereen!” “Herstellende van mijn burn-out en gelukkig alweer op de goede weg heb ik uiteindelijk besloten deze 2-daagse uitdaging aan te gaan. Ik dacht dat ik alles al wel gehoord en gelezen had tijdens mijn ziekteperiode…. Het waren 2 intensieve maar zeker 2 mooie dagen in een erg mooie B&B in een prachtige omgeving. Jeroen en Nathalie..2 erg fijne mensen… zijn super op elkaar ingespeeld.. voelen elkaar haarfijn aan en weten je goed te raken met meditaties, ademhalingsoefeningen, voice dialogue en persoonlijke gesprekken. Een leuk klein groepje vreemden, maar al snel voelt het vertrouwd en deel je veel met elkaar, wordt er gelachen, gehuild en vooral erg veel gepraat. Vooral na deze 2 dagen, wanneer je alle ervaringen kunt laten “landen”, merk ik dat deze dagen een waardevolle aanvulling waren voor mij om nog meer tot bepaalde inzichten te komen, nog meer achter mij te kunnen laten en nog meer mijzelf te worden. Het was een mooie ervaring en een aanrader voor iedereen!”
 
 
Inge, maart 2017

“Zo mooi om te zien hoe sommige zo beladen binnen kwamen en stralend de Nachtdijk verlieten” “In december heb ik de tweedaagse kwartjes training gevolgd. Deze training werd gegeven op een prachtige locatie met rust en ruimte.Ik heb de twee dagen als heel bijzondere dagen mogen ervaren. Nathalie en Jeroen vulden en voelden elkaar heel goed aan. Hun benadering was respectvol en liefdevol met een prettige dosis humor en waar nodig ook confronterend. Ik voelde me veilig genoeg om een voor mij heel lastig onderwerp in te brengen de eerste dag. Door een eerste confronterende benadering en de dag erna een liefdevolle benadering heb ik hier veel inzicht (kwartjes) door gekregen.De oefeningen waren afwisselend van diepgaand, ontroerend, lachwekkend en ontspannen. Er waren maar vier deelnemers waardoor er veel ruimte en aandacht was voor elke deelnemer om de kwartjes te laten vallen. Waar ik vooral heel dankbaar voor ben is dat ik ook getuige mocht zijn van de prachtige processen die bij de anderen plaatsvonden. Zo mooi om te zien hoe sommige zo beladen binnen kwamen en stralend de Nachtdijk verlieten. Ik voelde me rustig en energiek na de training. Een heerlijk gevoel. Het fijne is dat er na de training contact gehouden wordt indien dat nodig is of gewoon te horen hoe het met de anderen gaat.Ik heb kunnen loslaten, vertrouwen leren hebben en weet nu hoe ik vervolgstappen kan gaan zetten. Dank je wel, Nathalie en Jeroen voor deze prachtige reis. Jullie doen geweldig en belangrijk werk! Ik raad het iedereen aan zichzelf eens zo’n waardevol cadeautje te geven. ”
 
Cindy, december 2016

“Ik beloof je.. it will fuck you up. In a good way!” “Ik dacht… dat gaat bij mij nooit werken… maar binnen 5 minuten stond ik met tranen in mijn ogen.. Het was best wel confronterend.. je gaat het voelen! Ik beloof je.. it will fuck you up. In a good way! Het heeft bij ons alle 5 zoveel los gemaakt en zoveel gebracht; ik kan het van harte aanbevelen!”
 

 

Marcel, maart 2016 en januari 2017

“Mooie training, mooi stel, vallende Kwartjes!” “In de huiselijke sfeer van een aangename Bed en Breakfast nemen Naath en Jeroen je mee op reis en openen ze deuren naar vrijheid, meer rust en tevredenheid.Het koppel straalt energie en balans uit en laat de deelnemers zich veilig voelen om mogelijkheden te verkennen en zo vallen er Kwartjes in deze twee intensieve dagen gekenmerkt door openheid.Praktische oefeningen en handvatten helpen het proces thuis verder te laten werken en je steeds meer bewust te worden van jezelf. En zelfs dan staan beiden je door raad of een luisterend oor terzijde. Met hun mooie mix van sensitief luisteren/voelen en psychologische kennis. Mooie training, mooi stel, vallende Kwartjes!”
 
Peggy, oktober 2016

“Het is tijd om mijn leven anders te leven” “Wat ben ik blij dat ik deze kans gegrepen heb. Na een heftige periode had ik al behoorlijk wat werk verricht en ging het inmiddels een stuk beter met me. Maar ik merkte dat er nog een paar hardnekkige patronen overbleven. Daar wilde ik wat mee, want ik wil niet meer doen wat ik deed, om weer te krijgen wat ik niet wil. Het is tijd om mijn leven anders te leven. De kracht van de kwartjes 2-daagse ligt in het samenspel van Nathalie en Jeroen, samenspel van kennis en intuïtie, en persoonlijke aandacht. Nathalie is een kei in fijn en krachtige meditaties/visualisatie oefeningen, in het stellen van de juiste, en soms confronterende vragen. Waarmee ze precies de vinger op de gevoelig plek wist te leggen en me hielp te verwoorden en te formuleren wat er in me omging. Daardoor kreeg ik meer inzicht in de herkomst van patronen. Ik ze makkelijker doorgronden en nemen ze veel minder vaak het stuur over van mijn leven. En dan Jeroen.. tja… prikt zo door alle bullshit heen.. mijn geratel.. haalde me uit mijn hoofd.. terug in mijn lijf en liet me voelen.. Wist mijn muur neer te halen en ging samen met mij kijken wie er nu daadwerkelijk achter die muur zat. Doordat je met een kleine groep bent waarmee je 2 dagen intensief bezig bent, voelt het al snel vertrouwd en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Nathalie en Jeroen vullen en voelen elkaar perfect aan. Het plan werd moeiteloos aangepast als Nathalie en Jeroen aanvoelden dat dat op dat moment nodig was of beter werkte. Wat fijn om te krijgen wat je nodig hebt op een manier die werkt.”
 
Hester, oktober 2016

“Het voelt alsof je in twee dagen gereset wordt” Gisteren kwamen jullie ‘toevallig’ kijken terwijl ik in mijn kracht stond. Dat is toch wel heel bijzonder, zonder te weten dat ik vandaag wat ruimte had gereserveerd om de 2-daagse van drie weken geleden te reviewen. In een eerder stuk heb ik geschreven dat Jeroen nooit meer uit mijn leven zou verdwijnen en nu krijg ik Naath erbij. Wat zijn jullie een ongelofelijk warm en recht-door-zee stel. Ik was heel erg op zoek om dichter bij mijn kern te komen en het lijkt wel alsof ik daar steeds dichterbij in de buurt kom, dat is een resultaat dat jullie je echt mogen aanrekenen. Zelfs de afgelopen week viel er nog een heel groot kwartje, meer een rijksdaalder eigenlijk. De 2-daagse heb ik ervaren als een oase van rust, rust die je gemakshalve eigenlijk nooit neemt. Even heerlijk echt tot jezelf komen, genieten van het moment en een heerlijke omgeving, even wat langer stilstaan bij dingen, diep in jezelf afdalen om er veel frisser weer uit te komen. Toch ben ik mezelf ook tegengekomen en heb ik weer iets meer een plek kunnen geven dan ik tot nu toe gedaan heb. Het voelt alsof je in twee dagen gereset wordt, weer klaar om ertegenaan te gaan, maar wel met meer en waardevollere bagage. Ik heb nieuwe handvatten gekregen om de uitdagingen aan te gaan waar ik voor wil gaan. Absoluut de moeite meer dan waard!”
 
RP, april 2017

“Net een jackpot… Kwartjes vallen continu” “Het lijkt wel een jackpot… De Kwartjes blijven deze dagen vallen! Ik stuiter nog steeds. Wat een impact hebben deze twee dagen (afgelopen weekend) op mij gehad. Ik wist het allemaal wel dat ik heel veel mensen kan en wil helpen alleen de vraag was altijd: HOE? Hoe ga ik dat communiceren… het antwoord is veel makkelijker dan je denkt: Namelijk hoe communiceer ik met mijzelf! Van hoofd naar hart, van overleven naar leven, van moeten naar ont-moeten; vooral van moet naar moed. Dankbaar voor deze prachtige krachtige spiegel. Door de reflectie heb ik het eindelijk ook gevoeld en dat is nu net waardoor ik eindelijk in mijn eigen licht durf te gaan staan. Dromen, denken vanaf nu oof durven te doen.Thanks for the BE-U-tiful weekend, Naath, Jeroen en mijn buitengewone bijzondere reisgenoten Marcel, Pim, Wanda en Trudy. Move your mind & connect your heart and soul.”
 
Lucienne, januari 2017

“Ik heb al heel wat trainingen, workshops en lezingen bijgewoond en deze heeft voor mij een speciaal plekje gekregen” “Nathalie en Jeroen hebben het talent of liever gezegd Het Geschenk om je te beroeren in het diepst van je ziel. Ze nemen je mee op Reis naar je innerlijke zelf en laten jou kennis maken met de beste versie van jezelf en de blokkades die jou verhinderen om dat te zijn. “Holy shit” wat werd ik verrast! Ik kan je niet precies vertellen hoe Jeroen en Nathalie het doen maar er gebeuren dingen die niet te verklaren zijn en die een hele bijzondere uitwerking op je hebben! Ik heb al heel wat trainingen, workshops en lezingen bijgewoond en deze heeft voor mij een speciaal plekje gekregen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een bijzondere ervaring dan kan ik je deze Kwartjes training van harte aanbevelen!”

 
Marcel, maart 2016

“Ik heb deze unieke kans gegrepen om mijzelf beter te leren kennen. En ik heb er geen spijt van gehad!” “Ik had eigenlijk nooit eerder nagedacht over deelname aan een dergelijke cursus. Een oud-collega nodigde me 2 dagen van tevoren uit en ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten. Maar aan de andere kant, ik had al lange tijd wat problemen waar ik nog niet van af kon komen en wat had ik te verliezen! Ik heb dus deze unieke kans gegrepen om mijzelf beter te leren kennen. En ik heb er geen spijt van gehad! Het waren 2 intensieve, lange dagen met een fijne groep mensen. Iedereen stelde zich open, wat zorgde voor een vertrouwde omgeving. Nathalie heeft een heerlijk beheerste, kalmerende stem die zeer prettig is bij de meditatieoefeningen. Ze neemt je mee naar je innerlijke kind en weet heel goed te verwoorden waar eigenlijk de knelpunten zitten. Jeroen, aan de andere kant, is geweldig om aan het werk te zien, als ik dat zo kan noemen. Hoe hij de energieën en gevoelens in de kamer aan kan voelen, heel bijzonder om mee te maken. Hij weet vaak nog beter wat ik voel dan ikzelf. Geweldig om dat te hebben mogen ervaren. Al met al heb ik hier een aantal belangrijke lessen geleerd: leren luisteren naar mijn gevoel en mijn innerlijke kind. Natuurlijk heb ik nog wel een weg te gaan, maar ik heb wel handvatten gekregen die me helpen om dit te bereiken. Ik ben erg blij dat ik deze kans gegrepen heb en ben Nathalie, Jeroen en de andere deelnemers heel dankbaar voor deze ervaring!”
 
Sandra, oktober 2016

“Ik ben verliefd terug gekomen. Verliefd op mezelf en het leven”. “Ik heb aan de tweedaagse meegedaan omdat ik al jaren mijn burnout aan het verteren ben. Middels verschillende hulpverleners had ik wat lagen “gezien”. Het lukte me niet om er afscheid van te nemen. De vooroefening weekte bij mij al goed in, gelijk de eerste dag hielp Jeroen mij zoveel lagen loslaten, dat ik ’s avonds verbluft me afvroeg, hoe dan. Het was geen dramaproces maar een hele rits sneaky kwartjes. Ik voelde wel dat ik zoveel lichter was. Wat fijn om eens moeiteloos los te laten ipv achter een buro te zitten, langs een doos tisseus naar een hulpverlener te staren, die praat. De oefeningen met Nathalie zijn heerlijk om bij thuis te komen. Samen zijn ze zo puur en snelschakelend en ook nog toegankelijk en menselijk. Geen afstand maar dichtbij hun hart. Dat voel je aan alles. Het maakt ook helemaal niet uit of je al veel of weinig aan jezelf gesleuteld hebt, er is voor iedere deelnemer zoveel ruimte als nodig is. Ik ben verliefd terug gekomen. Verliefd op mezelf en het leven. Ik weet eindelijk na jaren wie ik ben zonder al die stemmen die meekijken over mijn schouders.”
 

 

Helene, juni 2017

“Een soort reset, een louteringskuur.” “De kwartjes tweedaagse was voor mij een soort reset, een louteringskuur. Ik heb me sinds jaren niet zo rustig gevoeld. Naath en Jeroen dompelen je, op hun liefdevolle manier, onder in oefeningen, uitleg, gesprekken en lol. Voor mij was de grote vraag, kan ik dat wel vasthouden, die rust. (Daarom heb ik even gewacht met mijn review). Eh ja dus. Met behulp van de oefeningen, whatsapp groepje, de andere deelnemers en de niet-aflatende stroom van positiviteit op facebook gaat het goed. Ik duikel ook nog maar ik ben er beter aan toe dan voorheen. Dank”
 
 

 

Eveline, juni 2017

“Ik mediteer en relativeer, ik voel en ik leef!” “Na mijn burn-out en andere tegenslagen was ik door diverse therapieën al ver gekomen, maar mijn kwartje is bij de kwartjes tweedaagse training gevallen. Ik heb geleerd om weer te voelen en dat van binnen uit! Een aanrader voor iedereen om te leren voor jezelf te kiezen en op onderzoek te gaan naar jezelf. Ik heb er nog steeds veel baat bij, ook nu bij mijn volgende tegenslag, …Ik heb borstkanker en zit er midden in. Ik mediteer en relativeer, ik voel en ik leef! Jeroen en Nathalie hebben mij hierbij enorm geholpen en nog steeds, want ze zijn er voor je, als je ze nodig hebt.”
 
Severine, mei 2017

“Ik weet zeker dat ik andere keuzes had gemaakt als ik deze 2-daagse eerder gedaan had” “Ik weet zeker dat ik andere keuzes had gemaakt als ik deze 2-daagse eerder gedaan had. Nu heb ik heel veel verschillende dingen gedaan. Zoekende naar wat ik dacht dat bij me zou passen en wat anderen deden. Na de 2-daagse vertrouw ik veel meer op mezelf. Is dat kritische stemmetje niet meer dominant aanwezig en kan ik het herkennen als het er is. Ik zie ook hoe leuk mijn man het vindt als ik nu lekker uit mijn dak ga op een goed nummer. Hij geniet mee op zijn manier. Volgens mij was hij behoorlijk bang dat we na zo’n ‘werk aan jezelf weekend’ weer een week stress zouden hebben. En dat is nu helemaal niet. Ik voel na een week nog steeds een lichte vorm van adhd na de 2-daagse. ” Na de verdiepings-2-daagse zegt Wanda: “Een bijzondere ontdekkingstocht naar jezelf. Op een ontspannen manier heel hard aan jezelf werken. Met heel veel liefde begeleid worden door 2 kanjers. Eerst de 2-daagse gedaan en na 2 maanden de verdiepings 2-daagse. En weer met veel plezier en tranen heel hard gewerkt. Een hele mooie manier om aan je zelf te werken. Gun het jezelf!!”
 
Wanda, januari en maart 2017

“Door jullie hou ik meer van mij 💛 Dinsdag 30 Mei ontmoette ik Naath op mn werk, de volgende dag reed ik met haar en Jeroen mee naar Cothen voor de 2 Daagse. Zo mooi hoe dit op mijn pad is gekomen. Op het juiste moment. Het waren 2 intensieve dagen op een mooie locatie in en om een geweldige boerderij. Ik heb gelachen, gehuild, gevoeld, gespeeld, energie gekregen en mooie mensen ontmoet. Vooral heb ik verbinding kunnen maken met mijn eigen ik! Dit wilde ik al zo lang nu kan mijn reis verder gaan. Jeroen heeft mij inzicht gegeven in mijn vele ik-ken, mijn energie ruimte en verleden.Wat een confrontaties en wat vielen daar voor mij een paar ware kwartjes. Hoe eigenwijs, koppig ik ook deed, Jeroen kwam daar doorheen en gaf mijn gevoels mens een plek en mijn ratslag de ruimte 😂 Naath wat fijn dat ik door jou het kind in mezelf kan zien, kan gaan werken aan mijn museum vol mooie, lieve, belangrijke dingen en dat ik ballast los heb kunnen laten. Jouw rust gaf mij energie. Dank jullie voor de goede verzorging, jullie openheid, eerlijkheid, veiligheid en liefde. Het was voor mij een Top ervaring. Door jullie hou ik meer van mij 💛
 
Miranda, juni 2017

Mens, durf te leven ochtend, middag of avond

“Plezier maken en genieten ga ik nu doen!” Een paar dagen na de Mens, durf te leven-ochtend is het stof weer gedaald. Nadat ik bij jullie weg ben gegaan heb ik nog lekker over het strand gelopen en kon alles nog even doorsudderen. Afgesloten met een lunch aan zee en mijn dag was rond. Ik heb goede stappen gemaakt. Weten waar bijv mijn perfectionisme vandaan komt geeft al rust. Plezier maken en genieten ga ik nu doen. Ben al begonnen door me in te schrijven voor een cursus improviseren. Om maar meteen te beginnen met spelen. Daarnaast heb ik een start gemaakt in het werkboek hatseflats 😃 Bedankt nogmaals voor de mooie ochtend.
 
Marja (Mens, durf te leven, maart 2018)

“Jullie zijn zooooo echt. Het was heel bijzonder. Dat je je prettig en veilig kan voelen bij mensen die je nooit eerder ontmoet hebt.”

“Jeroen en Nathalie zijn een dreamteam. De warmte en gastvrijheid die zo vanzelfsprekend lijken. Jeroen prikt meteen door je heen, en dit zonder hierbij enig oordeel te vellen. Nathalie is heel goed in het “er zijn”. Je merkt dat ze echt aanwezig is en je ziet. Met haar oefeningen en muziek keuze weet ze precies ze juiste snaar te raken. Normaal gesproken laat ik geen traan in het bijzijn van anderen. Aan het eind van de sessie was ik opgelucht dat ik niet gehuild had. Tot Nathalie ter afsluiting een nummer afspeelde… kippenvel vanaf de eerste tonen en tranen. De tekst kwam heel goed binnen. “Creëer je je geluk?, want binnen in jezelf is waar het eindigt en begint” Het smaakte naar meer!”
 
 
Susanne, januari 2018

“Een middag die smaakt naar meer!” “Wonderlijk hoe je je in een middag zo op je gemak en vertrouwd kunt voelen, dat je deelt in je gevoel en weet dat het goed is… Dat de vragen die Jeroen stelt en de uitleg die hij geeft zo helder is en zo binnenkomt. Accepteren dat wat er is… Voor mij was deze middag een kennismaking met Jeroen en Nathalie die smaakt naar meer! “
 
Jorine, december 2017 (Mens, durf te leven-middag)

“Aanrader als je wilt voelen welke volgende stap je zou willen zetten”. “Wat een heerlijke avond heb ik gehad. Zelfs bij een kort samen zijn weten ze je al inzichten te geven. Ondanks dat ik zelf niet veel inbreng had op dat moment is het heel vaak zo dat er een gezamenlijk thema is in de groep. Dus veel herkenning. Rust, gezien worden, inzichten, ontroering. Een aantal woorden om de avond te beschrijven. Aanrader als je wilt voelen welke volgende stap je zou willen zetten.”

 
 
 
Leontine (Mens, durf te leven avond, januari 2018)

“Wat een geweldige ochtend, hartelijk dank hiervoor!” Bijzonder om zo met elkaar te praten, er zijn zeker kwartjes gevallen vandaag. Ik neem het mij ter harte. Ik ga jullie werkboek bestellen, verder aan de slag en zal het goede nieuws verspreiden over hoe bijzonder jullie zijn en hoe goed jullie door alle ‘maren’ heen kunnen prikken.  
 
 
Marjan (Mens, durf te leven ochtend maart 2018)

“De Mens durf te leven middag is echt een cadeautje!” De middag was eigenlijk te kort. Maar in die korte tijd hebben jullie ons allemaal toch op verschillende wijze een steuntje in de rug gegeven. Ik vond het een fijne middag. Echt een cadeautje. Een moment om even stil te staan in de dagelijkse hektiek.
 
Annelie (MDTL april 2018)

“Het heeft me geholpen weer wat meer ruimte te maken voor m’n gevoel.” “De mens durf te leven-middag was voor mij een moment om mezelf te gunnen dat ik even stil mocht staan. Het heeft me geholpen door weer wat meer ruimte te maken voor m’n gevoel. Dat kwam door de vragen die ze stelden, de oefeningen, maar ook door de uitleg van concepten die Nathalie en Jeroen gebruiken in de coaching. Dit laatste hielp me vooral later, door er nog eens over na te denken wat er voorbij was gekomen. Verder vind ik het mooi om te merken dat waar ik Nathalie en Jeroen begroette met een hand, ik afscheid nam met een knuffel. (Niet dat dat moet hoor ;)”
 
 
Rianne (MDTL april 2018

HATSeflats! Het boek.

“Een toegankelijk opgebouwd en voor een breed publiek boeiend boek “
“De auteur is psychologe, orthopedagoge en mindfulness trainer. In haar praktijk begeleidt ze cliënten die zijn vastgelopen in hun jachtige bestaan om te komen tot levensveranderende inzichten in de oorzaken van hun gedrag en hun hardnekkige gewoonten. Daarbij reikt ze hen vooral ook tools aan om minder te piekeren, meer in het hier en nu te leven en meer te kunnen genieten van het moment. In dit veranderingsproces, dat de auteur na een aantal burn-outs zelf ook doormaakte, gaat het uiteindelijk om het bereiken van meer authenticiteit, stressbestendigheid, zelfacceptatie en -liefde en rust. De korte hoofdstukken over thema’s als verdwaald zijn, burn-out, emoties, angst en (zelf)acceptatie illustreren dit aan de hand van verhalen van cliënten, eigen ervaringen, actuele gebeurtenissen en professionele inzichten. Een toegankelijk opgebouwd en voor een breed publiek boeiend boek over een onderwerp dat sterk in de belangstelling staat.”
 
Biblion (HATSeflats! recensie)

“Ik heb het boek meerdere malen gelezen en zal het nooit weg doen .” Ik heb het boek met werkboek gekocht tijdens mijn Burn Out. Zo verhelderend mooi en herkenbaar. Maar vooral leerzaam en met een vrolijke inslag. Ik heb het boek meerdere malen gelezen en zal het nooit weg doen . Kwartjes die vallen, vooral ook veel geleerd in combinatie met het werkboek.
 
 
Henriette (over HATSeflats!)

“Een aanrader voor degene die meer bij zichzelf wil komen!” Hatseflats!….het eerste boek dat ik in jaaaren lees en zelfs in 1 keer heb uitgelezen. Heerlijk, duidelijk, makkelijk leesbaar, de eerlijke openheid van Nathalie maar vooral zeer herkenbaar. Een “pakkend” stukje met een traan..maar ook die met een lach! Een soort van zelfhulpboek met daarbij ook een werkboek verkrijgbaar. Het boek is ook nog eens erg mooi geïllustreerd.
 
Inge (over HATSeflats!)

“Met de vele kwartjes en praktische laagdrempelige oefeningen zal je velen tot steun zijn”.  “Vanmiddag je boek onder de parasol in de tuin uitgelezen. Ik ben erg onder de indruk van je openhartige schrijfstijl. Je persoonlijke ontboezemingen beschrijf je op een eigentijdse luchtige manier; pakkend en prettig verteerbaar. Je voorbeelden zijn herkenbaar. Met de vele kwartjes en praktische laagdrempelige oefeningen zal je velen tot steun zijn”.
 
Coen Lievaart (over HATSeflats!)

“Soms confronterend” Een wakker-schud-boek voor al je eigen gewoontes, bewuste, onbewuste, grote en kleine, die stiekem de oorzaak zijn van het verdwijnen van je energie. Ook al is het soms confronterend (en moest ik soms even het boek wegleggen om informatie op me in te laten werken), het leest erg prettig weg
 
 
Petra (over HATSeflats!)

“Het hele boek in 1 adem uitgelezen, vaak in tranen” Nathalie heeft een losse en ontspannende schrijfstijl, legt goed uit waar ze vandaan komt en waar ze heen wil. Alles wat op papier staat is helder waarom het er staat, alle voorbeelden en verhalen maken haar punt duidelijker. Praktische voorbeelden, relateerbaar aan mijn eigen situatie. Ik kon de volgende dag meteen dingetjes in de praktijk brengen. ik heb het hele boek in 1 adem uitgelezen, vaak in tranen. Tranen van herkenning en puzzelstukjes die op hun plaats vallen, nee, sorry, kwartjes die vallen. Er is inmiddels aardig wat euro gevallen sinds zaterdagavond… Ik ben nu druk bezig met het werkboek dat tegelijkertijd uitgekomen was. Een aanrader om erbij te hebben!
 
 
 
Jay (over HATSeflats!)

“Leest als een trein!” “Heel toegankelijk boek, geschreven door iemand die zelf universitair geschoold is in de psychologie en net zo menselijk is als ” wij allemaal “. Ze krijgt namelijk zelf ook meer dan 1 burnout. Vanuit haar professie en haar eigen ervaring als mens geeft ze tips om om te gaan met de druk in het leven.”
 
 
R. (over HATSeflats!)

”Aanrader! “Wat een helder en openhartig boek! Zó herkenbaar, en wat heerlijk dat het zo oprecht geschreven is. In een avond uitgelezen… met een lach en een traan… Aanrader!”
 
 
Jorien (over HATSeflats!)

“Beperkende overtuigingen omvormen naar cognitieve groei” Ik heb dit boek na een 2 daagse training van Nathalie en Jeroen (kwartjes) gekregen en in een keer uitgelezen, het is een boek waarin Nathalie uit haar eigen ervaringen uitlegt hoe ze uiteindelijk heeft gebroken met haar beperkende overtuigingen en deze heeft kunnen omvormen naar een cognitieve groei. Het boek is schitterend geïllustreerd door Janna van Vliet , waarbij ze Nathalie in al haar kracht doet schitteren.
 
 
Pim (over HATSeflats!)

“Met liefde weer met jezelf hand in hand kunnen lopen” Ik heb dan wel geen burn-out gehad, maar heb in mijn afgelopen periodes veel last gehad van depressies. Dt boek gaf mijn veel inzichten, over onze denk wijze. Ik ben nu net bezig met het werkboek, en raad men ook aan. om eerst dit boekje te lezen, voor je aan het werk boek wil beginnen. Het gaat veelal over haar ervaringen, over haar struikel momenten en weer opkrabbelen. En daar kan ik zeker wel waardering voor geven. Want het gaat uiteindelijk er om, dat je met liefde weer met jezelf hand in hand kan lopen, kan genieten van de kleinste dingen die op je pad komen.
 
Renske (over HATSeflats!)

“Dit boek moet je lezen” Dit is een zeer verhelderend boek,waar je veel zelfinzicht krijgt.Ik heb in 2013 een burnout doorgemaakt en ben toen gezien mijn leeftijd toen(63) met vroegpensioen gegaan.Heb alles gelezen mbt burnout en stress,maar dit boek moet je lezen. Het is duidelijk,beknopt en herkenbaar! Ik heb het in één ruk uitgelezen!! Mijn dank,ik kan er wat mee.

 
Sijas (over HATSeflats!)

“Al met al een blij boek.” Hatseflats; in één keer uitgelezen. Pakkende titel. Ik ben onder de indruk van de openheid van de schrijfster. Nathalie neemt je op een indringende en soms ook luchtige manier mee naar haar duistere diepten. Je voelt de vaart waarmee het er uit mocht. Hatseflats, geen blad voor dr mond. Geeft inzichten, laat kwartjes vallen en besprenkelt je met elfenstof zodat ook jij handvatten krijgt om zelf uit dat dal te komen en sans rancune helemaal voor jezelf te gaan. Een zelfhulpboek met werkboek. Hoopgevend doorleefd door de schrijfster zelf. Al met al een blij boek.
 
 
Marjon (over HATSeflats!)

“Mij heeft het enorm geholpen” Heerlijk inzichtelijk boek waarbij de kwartjes je letterlijk om de oren vliegen. Herkenbare situaties en een enorme steun voor iedereen voor/in/na een burnout. Mij heeft het enorm geholpen en ik raad dan ook iedereen aan het te lezen en te leven.
 
 
Bertine (over HATSeflats! Werkboek)

“Vorige week donderdag heb ik kennis mogen maken met Naath en Jeroen in persoon. Ik ben zo dankbaar dat ik deze mensen heb ontmoet, onze ontmoeting duurde maar drie uur maar ik had nog uren naar ze kunnen luisteren. Geen oordeel Geen druk “je mag zijn”

In deze ontmoeting kreeg ik van Nathalie het boek HATSeflats, en HATSeflats “je mag van jezelf houden” dat wist ik ook ! Na het lezen van dit boek VOEL ik het ook. Nagaan dat ik al JAREN niet gelezen heb en dit boek in twee dagen heb uitgelezen is ook heel bijzonder ! twee vliegen in een klap herkenbaarheid en een rustmoment voor mezelf en moet zeggen dat was zeker niet vervelend. Ik raad het boek zeker aan en neem ook eens een kijkje op www.kwartjes.nl
A. (over HATSeflats!)

“Jullie zijn in het echt net zo leuk. Wist ik wel 🙂 “Een hele mooie avond gehad met Jeroen en Nathalie. Een fijne sfeer. Ze vullen elkaar heel goed aan. Veel inzichten gekregen. Een lach en een traan. Het kan en mag daar allemaal. Was was het fijn. Even met mezelf bezig te zijn. Jullie zijn in het echt net zo leuk. Wist ik wel 🙂  ”
 
Leontine, januari 2018

10- en 30-daagsen

Wat was het heerlijk die 30 dagen me-time!! Ik heb ervan genoten!
Voor mij kwam het op het perfecte moment en sloot het mooi aan bij de 1op1 begeleiding!
De meditaties gaven mij rust en even stilte. Wat fijn ademhalen via je hart, het verlicht je echt en geeft je ruimte. De meditaties krijgen naarmate je verder gaat ook steeds meer verdieping. Die stem van Naath is zo fijn en rustig hierbij en helpt je hierbij!
In het begin was het even zoeken welk moment van de dag het beste bij mij paste, aangezien de ochtend niet altijd lukte. Maar daar kon ik na een tijdje een weg in vinden.
Ook merkte ik dat ik dagelijks ook echt de behoefte had aan even dat moment.
Maar ook leer je dat je op elk moment van de dag het gevoel van rust weer even kan oproepen bij jezelf! Hoe mooi is dat?
De oefeningen waren ook echt heel leuk om te doen! Sommige zo simpel, maar gewoon nooit bij stil gestaan! En nu wel! Je leert echt om zo bewust even in het moment te zijn en te ervaren!
En nu ook dagelijks heb ik er nog veel aan! Om even stil te staan bij iets of hoe je je voelt of om even naar een veilige plek te gaan en fijne gevoelens op te roepen!
Bedankt dat ik dit mocht meemaken en beleven!!”
 
Thamara Over de 30-daagse ME-time

“Bedankt voor deze 10-daagse. Leuke filmpjes, soms met echte eye-openers. En soms wist ik het wel, maar was het nog niet echt tot me doorgedrongen. Ik ga voortaan genieten van alle fijne dingen in het leven! Ik ga proberen om geen oordelen over iemand te vellen, waarom zou ik me ergeren?”
“Tijdens de 10-daagse fijn meegelezen en meegedaan met de meditaties. Ik wil jullie laten weten dat ik nu vooral één zinnetje eruit pik en dat blijft me ook steeds bij i.v.m. het jezelf ergeren aan/oordelen over iemand: “blijkbaar wil die persoon dat zelf zo”. Dit is me echt gaan helpen in diverse situaties. Zoiets gewoons eigenlijk maar het werkt gelijk! Alsnog bedankt voor alles lieverds.
Alsof je met je hoofd boven water komt en alles met nieuwsgierigheid kan bekijken… Mijn omgeving is aan het veranderen omdat ik er anders in sta. Komend jaar gaat zeker anders worden, niet perse beter want dat weet ik niet. Kan niet in de toekomst kijken en ga me daar dus ook niet druk over maken. Er zijn nog steeds dezelfde uitdagingen en er komen hele grote nieuwe maar dat geeft niet. Ik neem het met elke nieuwe mooie dag…. Mijn 2018: Kom Maar Op!”
Deze 10-daagse was voor mij een eye-opener alsook een bevestiging. Dat sommige gewoontes anders mogen en kunnen. Dat ik wel eerste effe moet dweilen, voordat m’n pad ga herinrichten.Een  bevestiging op mogen vertragen. Ik was een renner, nu ben ik steeds meer een loper. Jullie hebben me wéér laten zien, dat sommige dingen best ok zijn, en dat bepaalde gewoontes gewoon achterwege mogen blijven. Dat verzet niet altijd slecht is, maar bij het proces hoort. Many thanx daarvoor, twee-eenheid JeroeNaath ! En ook dank voor feedback van De Kwartjes supporters!
“Verrassende top10. Hele leuke filmpjes waarin jullie gewoon jullie zijn met een boodschap. Als extra mooie meditaties/visualisaties. Aantal dingen op de rit en nog een aantal te gaan. Dag 1 was al raak, meer spelen en dag 11 met verwachtingen. Zeker ook leuk zo rond de feestdagen. Dank jullie wel.”
 
Over de FUCK-IT-list 10-daagse

Vandaag bewust – ondanks de regen – in een park gaan wandelen. Op de terugweg weer door het park en ‘plots’ werd ik mij van alles gewaar: het getik van de regen op de paraplu, de geur van natte bomen en nat gras, de frisheid van de regen, fluitende vogeltjes … Het 10 minuten zitten is gelukkig wel al langer een dagelijks onmisbaar ding in m’n leven. De stem van Naath  is er deze maand wel bijna elke dag bij geweest. En in m’n eigen stilte kwam het door mijn hart ademen wel spontaan als ‘opdracht’ door. Het werkt zoals het gaat en alles is goed
~Trudy~ over 30 dagen ME-time

“Precies op het juiste moment, wat had ik het nodig” “Bedankt! Wat een confrontaties, wat een inzichten. Wat liet je ons zien hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen en tijd te nemen. Bij mij zijn een aantal ” kwartjes” wel duidelijk gevallen. Dit kwam op het juiste moment, wat had ik het nodig. We zijn er nog niet maar dit was al heerlijk om weer eens even herinnerd te worden dat we ook aan ons zelf mogen denken. We gaan volhouden en het uitbreiden. Nogmaals dank”
 
Francisca (deelneemster Lief zijn voor jezelf 10-daagse)

“Ondanks dat het in het begin allemaal niet zo lukte met inloggen en ik daar door te veel stress kreeg dacht ik ik gooi het bijltje erbij neer. Maar wie ben jij Naath om dat niet te laten gebeuren. Uiteindelijk ben ik zo dankbaar dat het gelukt is. En ik door jouw doorzettingsvermogen mij te blijven helpen toch mee kon doen met de vele dagen .
Ook ik moest wel eens verstek laten gaan. Dan valt het je op dat zelfs 10 minuten rust voor jezelf er soms bij overschiet.
Maar het was erg leerzaam voor mij! Van de oefeningen werd ik erg rustig. De stem van Naath nam me mee naar de mooiste plekjes, Soms verwisselde mijn plekje zomaar naar een nog mooier vertrouwd plekje met de zon voelbaar op mijn lijf.
Ik ben dankbaar dat ik deze METIME dagen heb mogen meemaken. Ik ben me nog meer bewust dat er altijd warmte is, dat ik elk moment een rust op kan roepen, en dat er altijd blauwe lucht is . Ik ben Super blij en heb ontzettend veel zin in de Theaterdag😁
Naath bedankt voor jou rustgevende stem en jullie samen dat deze 30 dagen METIME me weer veel gebracht heeft

💖💖~Henriëtte~ over de 30 dagen ME-time

“Lieve Nathalie, ontzettend bedankt dat je deze maand weer zoveel moeite voor ons gedaan hebt. De lessen en oefeningen zijn super. Zelf ben ik net terug van een weekje vakantie en omdat de wifi daar in Spanje steeds wegviel heb ik geprobeerd om de meditatie-oefeningen zoals ik ze me herinnerde dagelijks zelf toe te passen. (Hoe relaxed was dat… aan het zwembad of op het strand!) Ik liep natuurlijk wat achter toen ik terug kwam, maar alles bleek vrij gemakkelijk in te halen. Ik pik de oefeningen deze week nog even mee en nogmaals bedankt voor alles.”

~Evelyne~ over de 30 dagen ME-time

 

Dankbaar dat ik eens op een dag jullie tegenkwam, niet wetende dat ik er zoveel liefde en zoveel lieve mensen bij zou krijgen. “Het waren 11 mooie dagen. Elke dag nieuwsgierig wat er die dag voorbij kwam.De ene dag kwam het harder of zachter binnen dan de andere, de oefeningen idem dito De ene dag kon ik ze toepassen de andere werd ik toch onverwacht opgeslokt door alles en iedereen. Maar elke dag pikte ik er veel mooie en energiegevende momenten uit. Zo bijzonder dat jullie dit ondanks de drukte elke dag konden opbrengen om dit voor ons te doen; ik heb me vaak afgevraagd.. waar halen ze de energie vandaan 🙂 Ondanks ook jullie drukke dagen .Echt zoveel respect voor jullie, Naath en Jeroen. Jullie familie is denk ik wel een van de grootsten en bij velen daarvan zaten jullie 11 dagen in de huiskamer: Samen onder de Kerstboom. Op de bank. Zittend aan het voeteind van ons bed ,of bij ons yoga matje. Jullie oliebollen en appelflappen:  je kon ze zo ruiken. De sfeer van de feestdagen werd ook onze sfeer. Nu op dit moment even alleen thuis komt er echte dankbaarheid naar boven. Dankbaar dat ik eens op een dag jullie tegenkwam niet wetende dat ik er zoveel liefde en zoveel lieve mensen bij zou krijgen. En ja hoe vet is het : pratend of schreeuwend door de wind langs de zee. Samen met jullie dit live willen delen. Dank je wel lieve Naath en Jeroen, Dank je wel alle kwartjes vrienden en familie , Ik hou van jullie💖💖
 
Henriëtte, januari 2018 (Over de 10-daagse)

“Superbedankt voor de 30 dagen ME TIME. Ik vond het in het begin moeilijk de aandacht erbij te houden en aan de oefeningen te denken, maar het ging steeds beter en nu pas ik het vast in elke dag en niet alleen op een rustige dagen maar juist ook op drukke dagen. Ik begin steeds meer dingen met aandacht te doen en besef steeds meer waarom ik een burn-out kreeg. Alsmaar door en doorgaan en geen keuzes maken voor mezelf maar steeds voor de ander.. Dankjewel.
 
~Carina ~ over 30 dagen ME-time

Strandwandeling

“Wat een fantastische ervaring!”
Een bijzondere ontmoeting… Op dinsdag 31 oktober 2017 had ik onder de vuurtoren in Noordwijk een afspraak met Jeroen en Naath. Ik sta op het punt een healingcentrum op te starten, maar ben nog enigszins zoekende naar mezelf en structuur in mijn leven.
Zij hebben mij in een sessie van een uur flink wat handvatten, tips en inzichten gegeven, waarmee ik weer een flinke stap kan zetten. Wat een fantastische ervaring! Ik heb alles wat jullie hebben gezegd ter harte genomen.
Bedankt, Jeroen en Naath.

 

Rob, strandwandeling oktober 2017

“Het voelt veilig om kwetsbare dingen met ze te bespreken.” “De strandwandeling van Kwartjes is echt ’n aanrader. In eerste instantie vond ik het best spannend om de strandwandeling te boeken, je weet immers niet wat je kunt verwachten en je spreekt af bij de vuurtoren, leuk, anders. Maar praten op t strand is heerlijk, niet eng, informeel en je loopt heel ontspannen met Jeroen, Nathalie of met hen samen zelfs! Ik had het geluk van bijzonder weer met veel wind laag over t strand. Koud, droog, veel wind….. lekker uitwaaien met Jeroen en Nathalie. Jeroen en Nathalie zijn heel puur, goud eerlijk, gewoon zoals ze zijn. Het voelt veilig om kwetsbare dingen met ze te bespreken. Als je twijfelt, gewoon doen, gun jezelf deze strandwandeling!”
 
Ingrid, december 2017

Museumdag

“In één dag een hele (kwartjes) familie erbij.” “Wauw……wat een mooie dag!!! De eerste kwartjes museum dag. Wat ben ik dankbaar dat ik daar bij mocht zijn. Het voelde als thuis komen. In één dag een hele (kwartjes) familie erbij. Mooie persoonlijke verhalen werden gedeeld met de groep, prachtige zang en wat hebben we een indrukwekkende oefening gedaan met z’n allen.”
 
Wanda, over de Museumdag

“Een ‘reünie’ met mensen waarvan ik de meesten vandaag voor het eerst ontmoette”. Een eerste Kwartjes Museumdag…. wat een belevenis. Een ‘reünie’ met mensen waarvan ik de meesten vandaag voor het eerst ontmoette. Klinkt dat vreemd? Gemeenschappelijk hebben we dat het merendeel een tweedaagse met Jeroen en Naath heeft beleefd en dat alleen al schept een band. Zo mooi. Zo intens.
 
Trudy, over de Museumdag

Zakelijk

“Proactiever, meer rekening met elkaar houden en meer inzicht.” “Na elke sessie kon ik de ontwikkeling bij mij mensen zien. Mensen werden proactiever, hielden meer rekening met elkaar en kregen inzicht in hun eigen gedrag. Het waren kleine stappen die de mensen maakte maar al deze kleine stappen samen is ook een grote stap in de juiste richting”.
 
 
R. Kalloe, Teammanager operations

“Door de kritische vragen van Nathalie en Jeroen kwamen we al snel op een aantal ‘pijnpunten’” “Van twee teams één team maken, dat gaat niet in een middagje. Maar dat we op de goede weg zijn is zeker waar. Door de kritische vragen van Nathalie en Jeroen kwamen we al snel op een aantal ‘pijnpunten’ binnen de nieuwe organisatie. Problemen werden benoemd en omschreven. Door middel van geschetste situaties leren ‘omdenken’. En door daarna met elkaar in gesprek te gaan en de problemen uit te leggen aan elkaar werden er ook al snel een aantal oplossingen bedacht. De bal ligt nu bij ons om een positief vervolg aan deze workshop te geven. Er zijn absoluut een aantal kwartjes gevallen, dus dat gaan we zeker doen! De eerste stapjes zijn gezet en we houden graag contact met jullie 🙂
 
MTD Products, workshop november 2017

“More ownership, enthusiasm and commitment.” “Jeroen was the coach of our unit and as such helped employees and team managers to achieve breakthroughs. A company wide employee satisfaction survey demonstrated more ownership, enthusiasm and commitment”.

 

 
R. van Gennip, Pension Manager

Deelnemers over Jeroen

“Jij hebt de gave om mensen op een zachte liefdevolle manier te confronteren met zichzelf.”

W: Zuiver is het sleutelwoord! helder,zuiver,oprecht met een saus van ❤ mooierd!

J:  Wat mij betreft mag je zo blijven. Ik vind jou een fijn mens. Op een bijna magische manier help je een ander te durven voelen. In vertrouwen en veiligheid, zodat je het daarna zelf durft om verder te gaan op die ontdekkingstocht.

M: Voelt veilig en vertrouwd…en daarna ga je/ik de dingen echt op n andere manier bekijken.

H:  Je hebt mijn leven en kijk op alles zoveel makkelijker, rustiger, duidelijker gemaakt. Heel simpelweg door mij te Zien en te spiegelen. Althans het voelde als simpel, ik vind het een grote kracht van jou. Daarnaast is jou directheid, eerlijkheid en humor als een warm bad 😚

R: Jeroen, ik zie jou als een heldere spiegel; je geeft terug van een beeld, dat de ander jou geeft. Je kunt flink confronteren, zonder daar een oordeel aan te koppelen. Je beweegt mee en maakt ook een tegenbeweging. Soms voelt dat als ‘au’, en toch ook levert dat de ander iets op. Veel spiegels hebben een kader, een omlijsting; sierlijk en met krullen en goud of zilver. Dat mooie kader leidt af van het beeld. Jij ontdoet de krullen, kijkt binnen het kader en laat de ander meekijken. Wat zie je, wat niet….., wat zou je willen zien en wat zou je willen doen om dat te bereiken….. Dat doe je respectvol en goed, Jeroen!

W: Ik vind je een heerlijk mens, blijf vooral wie je bent. Een heerlijk gevoel voor humor maar ook heel serieus en confronterend. Zonder oordeel en dat is zo fijn. Jij hebt de gave om mensen op een zachte liefdevolle manier te confronteren met zichzelf. Jij/jullie hebben mijn leven een stuk mooier gemaakt 💖.

S: Je bent oprecht, eerlijk, humoristisch, weet precies de juiste snaar te raken zonder oordeel, een spiegel en geeft vertrouwen.

N: Jij zag me… en dat gevoel kende ik nog niet voordat ik naar Cothen kwam. Ik vind je puur, eerlijk, je houd me een spiegel voor, confronterend op een liefdevolle manier, hebt me geleerd naar mezelf te mogen luisteren, naar mijn intuïtie te luisteren, naar mijn intuïtie te luisteren, mijn innerlijk kind te mogen omarmen… en in jou (jullie) heb ik een vriend(en) voor het leven gevonden. Dat mijn hemelse pubert met jou zo’n mooi draadje heeft, maakt je voor mij nog extra speciaal… maar dat wist je al! 😉

 

Onvoorwaardelijk en puur.” “Dat vind ik nou zo onwijs fijn bij Naath en Jeroen… je komt binnen en je krijgt precies dat wat je nodig hebt. Zonder vastomlijnd programma, zonder VIP-flauwekul, zonder voorwaarden… Ieder krijgt precies dat wat voor hem of haar op dat moment nodig is. Helemaal onvoorwaardelijk en puur. Daar kun je geen naam of prijs aanhangen… neem dat maar van mij aan!”
 
Nina, op Facebook, juni 2017

Bel meteen even!