Spelen met energie

 

Een geweldige samenwerking met Myrthe Bruinzeel… ‘spelen met energie’.

Twee dagen geheel verzorgd in een heerlijke B&B in De Kaag.

 

Voel even mee….en dan is de vraag of je dit herkent;

Je loopt een ruimte in en voelt meteen de sfeer,  mensen zeggen je vaak dat jij ze beter lijkt te kennen dan dat ze zichzelf kennen.

Je bent gevoelig voor indrukken en voelt je daardoor soms overweldigd of zelfs moe en daar wil je eigenlijk wel vanaf.

 

 

En dan komen wij nu langs, met dit aanbod: In twee dagen, donderdag 16 en vrijdag 17 november, voor jou de tools en handvatten die je helpen te begrijpen hoe (jouw) energie werkt?

Zodat je zelf grip krijgt op wat er binnen komt en wat niet. Maar veel belangrijker nog: zodat je je gevoeligheid in kunt gaan zetten als een tool, in je werk, je coaching, of gewoon in het dagelijks leven. Er meer mee kan spelen.

Wij hebben Myrthe 2 dagen lang uitgenodigd om samen te gaan leren spelen met energie. Twee dagen lang onderdompelen in afstemmen, uittunen en leren de energie te gaan beheersen. En dat allemaal in een heerlijke B&B in Zuid Holland, bij de Kaag, in het gezelschap van gelijkgestemden. En zoals je van ons gewend bent: in een klein gezelschap zodat er optimale aandacht is voor ieders ontwikkeling.

 

Myrthe Bruinzeel is al ruim 12 jaar werkzaam als medium in haar eigen praktijk Spirit & Soul, waar zij met liefde energie vertaalt. www.spiritandsoul.nl

 

Speel je met ons mee? Energie liegt nooit en is bedoeld om zuiver mee om te gaan. Net als jij !

 

Deze training zit VOL! Interesse in een eventuele nieuwe datum? Mail dan even!

Bel meteen even!