Vandaag voelde weer als thuis komen. Zoals de warmte van een haardvuur, de veiligheid van een gezin. Ik ken jullie van de 2-daagse, de Theaterdag in Almelo, een strandwandeling met Jeroen, en nu weer in Leiderdorp. Jullie puurheid raakt mij. Vandaag was een heerlijke opfris’cursus’ van hoe simpel het leven kan zijn. Dank jullie wel, ik hou van jullie!

Marc

Heel erg bedankt voor deze mooie dag! Ik zat een beetje in een dip, hierdoor raadde iemand mij aan om met haar mee te gaan. Ik ben héél blij dat ik mee ben gegaan. Er zijn aardig wat kwartjes gevallen vandaag. Met nieuwe energie ga ik mezelf uit deze dip vechten. Jullie hebben me laten zien dat het gevoel veel belangrijker is dan ik de laatste tijd mezelf heb voorgelogen. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens!

Maurice

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.

Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.

Sandra

Jullie zijn een gouden duo! Ga zo door! Voor mij was dit de eerste keer, en heeft veel met me gedaan… ik wil meer! Zoveel “kwartjes” ontvangen..tot gauw! 👍😘

Agaath

Een dag met een lach en een traan. Jeroen is zo goed in wat hij doet… voelt goed wat speelt, is to the point. Nathalie brengt je dieper in jezelf. Samen een supersterk team! Toppers zijn jullie! ♥

Leontine

Ik vind het heel knap dat jullie zo precies kunnen spiegelen om de ander iets duidelijk te maken, op een directe en toch liefdevolle manier.

Het was een superfijne dag. Een opfrisser van de theorie gecombineerd met jullie mooie persoonlijke verhaal en leerzame interactie met het publiek. En het mooie liedje gezongen door Naath. Heb genoten en ga mijn vrije kind vaker lekker laten spelen!

Linda

Verhelderend, bewust worden, stilstaan bij je karakter en aangeleerde eigenschappen. Top! X

Jenny

Het was mijn eerste kennismaking met kwartjes, en ik heb genoten. Erg veel stof tot nadenken en veel confrontaties met mijzelf. Bedankt en wie weet tot ziens. Jullie zijn mooie mensen!

Lenny

Echt genieten van een gouden duo. Mooie inzichten! Trots op jullie!

Daan

Het was heerlijk
Het was leerzaam
Het was confronterend
Het was ontspannend
Het was lekker eten
Het was tussen mooie mensen
Het was GEWELDIG!!
Dankjulliewel voor de prachtige ervaring!
Dankjulliewel voor jullie eigen openheid!
Veel, heel veel complimenten voor deze bijzondere dag!
Enne:
Leef je droom! No matter what!
(gaan wij ook proberen )

Peter en Ingeborg

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

Bedankt voor de geweldige dag!
Ik ging er volledig open in! Meteen beginnen met een korte meditatie, om zo ook even te bedenken, waarom ben ik nou hier? Nou, vooral weer even terug naar het punt te komen waarop ik zat toen ik klaar was na coachingstraject. Weer even meer rust vinden. En meer gaan delen!
Mooi om weer even stil te staan hierbij en hoe het ervaren, delen, doen ook alweer werkt. Ff een opfrisser zeg maar!
Geweldig om de mooie connectie te zien tussen Naath en Jeroen!
Hoe zij ook hun verhaal deden, ontmoeting en hoe alles is ontstaan! Dit raakt je!
Heel mooi ook om Jeroen aan het werk te zien! Zelf al ervaren, maar om het bij een ander te zien! Zo puur en echt, hij voelt mensen zo goed aan!
De oefening op het laatst vond ik wel indrukwekkend. Je eigen museum en wat zou je willen als echt alles mogelijk was! Naar huis dus met genoeg stof om mee aan de de slag te gaan!
De dag is echt voorbij gevlogen! Thanx lieverds! Knuffels!

Thamara

Bel meteen even!