Workshop

In een paar uurtjes de belangrijkste Kwartjes. Altijd op maat.

Geschikt voor iedere organisatie!

Tijdens een medewerkersbijeenkomst, als kennis-opschroef-sessie of als inspiratiemoment tijdens een personeelsuitje…Kwartjes past er altijd bij.
Kennismaken met Mindfulness, Hartcoherentie (directe stress-vermindering!), Omdenken en MEER?
Nu kan het! In korte tijd kunnen er al heel wat Kwartjes vallen! Een geweldige tool ter preventie van bijvoorbeeld burnout of het stimuleren van (persoonlijk) leiderschap!
Dit wordt nog wel eens omgedraaid in het bedrijfsleven….daarom draaien wij het weer terug. De juiste zaken stimuleren en de belemmeringen weghouden.
Passend iedere organisatie; we maken alles op maat en in overleg!
Voor iedereen geschikt vanwege de laagdrempeligheid, het lage geitenwollensokkengehalte en de humor!

Wij gaven (of geven) onze 1-op-1-trajecten en workshops onder andere aan werknemers en leidinggevenden van:

  • Rabobank
  • Holland Media Groep
  • Novotel
  • Randstad
  • De Woonplaats
  • ’s Heeren Loo
  • MTD Products
  • de Trias-groep
  • MN

“Van twee teams één team maken, dat gaat niet in een middagje. Maar dat we op de goede weg zijn is zeker waar. Door de kritische vragen van Nathalie en Jeroen kwamen we al snel op een aantal ‘pijnpunten’ binnen de nieuwe organisatie. Problemen werden benoemd en omschreven. Door middel van geschetste situaties leren ‘omdenken’. En door daarna met elkaar in gesprek te gaan en de problemen uit te leggen aan elkaar werden er ook al snel een aantal oplossingen bedacht. De bal ligt nu bij ons om een positief vervolg aan deze workshop te geven. Er zijn absoluut een aantal kwartjes gevallen, dus dat gaan we zeker doen! De eerste stapjes zijn gezet en we houden graag contact met jullie 🙂 “

 

V. van Herpen

Marketing Coördinator, MTD Products Netherlands B.V

 

“Ik vond het een mooie workshop en er is een soort van rust/berusting over mij gekomen. Jullie hebben voor mij precies de goed aanpak…  het laten voelen. Uit mijn hoofd en naar mijn gevoel. Zo mooi hoe jullie dat doen en zo fijn om het te ervaren. Inderdaad die Kwartjes gaan dan vallen. Voor mij was het vooral dat ik eigenlijk wel wist waar het knelpunt zat maar het mocht er niet zijn. Ik probeerde het met mijn hoofd goed te beredeneren en goed af te schermen voor de buitenwereld ( en mijzelf ) maar nu heb ik het gevoeld. Ik heb het gevoeld en dat maakt mij zo blij en geeft zoveel vertrouwen. Dank jullie wel daarvoor.”

Anoniem

 

Wat is het?

 

 

In de workshop werken we met alles wat wij tot nu toe geleerd en zelf toegepast hebben op het gebied van o.a Mindfulness, OMdenken en Hartcoherentie (een manier van stressreductie die heel snel werkt en makkelijk toe te passen is, ook op de werkvloer).

 

De combinatie van dit alles geeft geweldige resultaten binnen diverse organisaties en bedrijven. Simpel, effectief en direct toepasbaar. Veel mensen die we begeleidden geven aan hierdoor een burnout te hebben voorkomen!

 

Vooraf aan een workshop sturen wij ter voorbereiding altijd nog enkele vragen om de workshop(s) zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij alles wat leeft binnen de organisatie. Bij de oefeningen betrekken wij actief de deelnemers, gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Interactie is voor ons DE pijler in de workshop. Naast openheid, vertrouwen en veiligheid.

 

We zijn er!

Data altijd in overleg!

3 uur op locatie naar keuze. We werken het liefst met maximaal 16 mensen tegelijkertijd en kunnen meerdere workshops op 1 dag geven.

Kosten: Reistijd tot een uur: 750 euro exl. btw, Bij een langere reistijd kan de prijs oplopen tot maximaal 1000 euro excl.

 

Mochten er meerdere workshops op 1 dag gepland worden ( we kunnen er in principe 1 ’s ochtends en 1 ‘smiddags geven binnen dezelfde organisatie) dan wordt op de tweede workshop korting gegeven (i.v.m. lagere reiskosten/minder reistijd).

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath)

Of mail: wij@kwartjes.nl 

Wil je weten wat we nog meer doen?

 

Liever een 1-op-1 traject voor een medewerker of jezelf? Met een team, klein groepje, of een hele dag Hervaren via/op je werk?

 

Er is heel veel mogelijk! Kijk maar!

 

 

 

Bel meteen even!