Kwartjes in Relaties

de waarheid over je relatie

Relatiebemiddeling, therapie, begeleiding of hoe het ook mag heten hoeft niet onnodig veel tijd of geld te kosten. Wij hebben het zelf ervaren en inmiddels genoeg mogen begeleiden om te zeggen dat het goed, snel en betrouwbaar kan als die ene voorwaarde er mag zijn: de waarheid.

Wat we doen

 

Bij ons komt de waarheid direct boven tafel. Alleen daar is iets mee te doen. Geen getrek over welles nietes of geschuif met de schuld. Wat willen jullie wel? Is het te matchen? Zo ja, dan lopen wij mee tot het punt dat jullie het samen verder kunnen zoals jullie het willen. Is het nee, dan is het maar helder en kunnen de vervolgstappen een goed en gelijkwaardig vervolg krijgen.

Mochten jullie vragen hebben of meer informatie willen, bel of mail gerust. Er is sowieso altijd eerst een klik-gesprek om te ervaren of wij de juiste zijn voor jullie. 

 

Wij werken met onze 5 V’s ook in jullie relatie aan dezelfde punten:

 

Vertrouwen

Als dit mist dan is er serieus een issue in de relatie. Het is nodig om te doen wat goed voelt. Om te weten dat je partner eerlijk is, ook als het om verdriet, pijn en boosheid gaat. Dat alles er kan en mag zijn. 

Veiligheid

In de veiligheid mag je fouten maken. Oefenen met zaken die je nog niet zo goed onder de knie hebt. Daar mag je jezelf kwetsbaar opstellen, klein voelen en experimenteren. In veiligheid mag je zijn, om niks te hoeven.

Verbinding

Een goede verbinding is gelijkwaardig. Die is er om te geven en te nemen. Delen wat er bij je speelt, zodat je waarheid boven tafel komt. Alleen daar kan wat mee gedaan worden. In een gelijkwaardige verbinding mag je leunen als het nodig is. Als je het even niet weet. Je weet dat de ander er voor je is.

Vrijheid

Alles mag er zijn. In de relatie is er vrijheid om te doen wat goed voelt. Vrijheid om je emoties te tonen, om je gang te gaan, om ruimte in te nemen. Vrijheid om je hart te volgen. Vrij zijn, samen.

Verantwoordelijkheid

Dit neem je. Je weet dat alles wat jij ervaart, vindt en denkt van jou is. Daar is geen schuld bij de ander. Jouw leven, jouw verantwoordelijkheid. Als alle 4 de bovenste elementen er zijn dan neem jij voor alle 4 ook jouw verantwoordelijkheid. Doe je dit allebei dan is er nooit strijd. Dan mag alles en kan alles. Je bent er zonder te redden, zonder te klagen of zielig te zijn. 

 

Bel meteen even!