Hatseflats!

Het boek
Meteen bestellen

Hervaar het zelf, op papier!

 

Bekijk hier de Preview van het boek

en de Preview van het werkboek !

Of kijk in de winkel voor alle mogelijkheden

gratis het eerste hoofdstuk lezen?

Wil jij het eerste hoofdstuk van HATSeflats! vast lezen? Om te kunnen beslissen of je hem wilt bestellen, of gewoon uit nieuwsgierigheid? Dat kan! Cool hè!?

Als je je gegevens even achter laat dan krijg je van mij via de mail de link. Kruip er lekker mee op de bank, in bad, of op die strandstoel en… lezen maar!

de trailer

het verhaal

 Vanuit het diepste dal via een heuse wereldster en Zuid Afrika thuiskomen bij jezelf? Het kan echt! Nathalie, GZ-psycholoog, mindfulness- en hartcoherentietrainer, neemt je mee op een bijzondere reis waarin haar eigen Kwartjes vielen. Ze vulde haar ‘levensmuseum’ met prachtige inzichten en laat jou in dit boek zien hoe je hardnekkige patronen doorbreekt. Jij ervaart het gewoon heerlijk vanuit je luie stoel. Of bed, mag ook… Als je maar lief bent voor jezelf!

Wil je meteen ook meer inzichten en jouw eigen Kwartjes? Kan ook! Schaf gewoon het bijbehorende werkboek waarin concrete opdrachten en (ingesproken) oefeningen staan aan. Geen slappe smoesjes meer, meteen aan de slag! Het werkboek vind je verderop!

recensie

“De auteur is psychologe, orthopedagoge en mindfulness trainer. In haar praktijk begeleidt ze cliënten die zijn vastgelopen in hun jachtige bestaan om te komen tot levensveranderende inzichten in de oorzaken van hun gedrag en hun hardnekkige gewoonten. Daarbij reikt ze hen vooral ook tools aan om minder te piekeren, meer in het hier en nu te leven en meer te kunnen genieten van het moment.

In dit veranderingsproces, dat de auteur na een aantal burn-outs zelf ook doormaakte, gaat het uiteindelijk om het bereiken van meer authenticiteit, stressbestendigheid, zelfacceptatie en -liefde en rust.

De korte hoofdstukken over thema’s als verdwaald zijn, burn-out, emoties, angst en (zelf)acceptatie illustreren dit aan de hand van verhalen van cliënten, eigen ervaringen, actuele gebeurtenissen en professionele inzichten.

Een toegankelijk opgebouwd en voor een breed publiek boeiend boek over een onderwerp dat sterk in de belangstelling staat.”

Biblion

werkboek

Er is óók een werkboek. Wil je zelf verder aan de slag? Kijk dan in de winkel voor alale mogelijkheden! Veel plezier!!

Bel meteen even!