Oude voorpagina

Durf te LEVEN

Wil jij ervaren hoe het is om thuis te komen? Om niet meer te ‘moeten’ maar te ‘mogen’? Om onvoorwaardelijk jezelf te zijn en jezelf weer op nummer 1 te zetten? Altijd een vakantie-gevoel te hebben? Ontmoet ons dan in Noordwijk aan Zee, in Twente of… waar je ons ook maar wil ontmoeten. We komen graag jouw kant op om te delen. Kom maar op. Want… MENS… DURF TE LEVEN!
 
Ik kies voor LEVEN

 

 

JOUW leven

In een paar uurtjes ervaren wie jij ECHT bent, wat je tegenhoudt en weer (kunnen en durven) voelen. Water, jij, wij. Je gaat in gesprek met al die stemmetjes in je hoofd die roepen “maar dat kan jij helemaal niet!”, “veeels te eng!” of: “wat zullen ouders, buren, of kinderen daar wel niet van vinden?” Je komt thuis bij jezelf en hoeft nooit meer speciaal op vakantie om rust en ontspanning te vinden. Simpelweg omdat het al in jou zit! De keuzes zijn weer aan jou!
 
1 op 1

 

VRIJ leven

Jij (maar vooral ook de wereld om jou heen) vindt dat je toch wel heel tevreden zou moeten zijn met jouw leven. Maar… ergens knaagt het. Iets klopt er niet. Je passie, twinkel, het kwispelstaartgevoel … foetsie, weg! En je zou dat zoooo graag terug willen, of überhaupt willen ontdekken. Helemaal jezelf zijn, zonder maskers of laagjes. VRIJ durven leven. Jij op nummer 1. Tadaa! Dat is nou precies wat je in het Kwartjes-weekend weer gaat ervaren. Aan Zee, uiteraard, met maximaal 3 anderen.
 
Kwartjes-Weekend
 
 

SAMENleven

Vraagtekens bij de manier waarop jullie samenleven? Is open communiceren een ‘dingetje’, heb je het gevoel dat er iets mist tussen jullie, is er iets heftigs gebeurd, of zitten jullie ieder ‘op je eigen eilandje’? Of gaat het eigenlijk best goed maar zouden jullie meer samen willen doen, meer willen ervaren hoe je onbezorgd en vrij kunt genieten van elkaar, de kids, het leven? In twee dagen ga je elkaar zien en ervaren, los van alle patronen en rollen. Om te ontdekken hoe je jullie relatie weer open, heel en zuiver maakt, of om helder te krijgen wat toch steeds weer die strijd en spanning geeft. Met natte-voeten-garantie!
 
Voor stellen
 
 

BEDRIJFSleven

We ontmoeten veel mensen uit het bedrijfsleven die veel stress ervaren. Geregeld hebben ze zelfs een burnout, zijn ze helemaal opgebrand. Met onze workshops, maar ook in 1-op-1-trajecten zetten we werknemers EN leidinggevenden weer in hun eigen kracht, laten we ze weer zien wat echt belangrijk is en waar hun passie ligt, en ervaren ze wat ECHT persoonlijk leiderschap inhoudt. Eigen keuzes maken, goed voor jezelf zorgen en het gedrag van de ander ook te kunnen laten waar het hoort: bij die ander. Minder stress gegarandeerd!
 
Kwartjes in je bedrijf
 
 

ONS leven

We hebben het allebei een tijd geleden mogen doen. Ons eigen pad kiezen, voluit JA zeggen tegen onszelf. Het heeft ons veel gebracht. Was het makkelijk? Neuh. Op dat moment niet. Inmiddels is leven peanuts. Het gaat vanzelf. Eerlijk gezegd hadden wij dat zelf ook niet verwacht. Dat het zoooo makkelijk kan zijn! En dat willen we heel graag delen. Met jou!
 
Ons verhaal
 
 

STRAND leven

Welkom op onze werkplek. Het grootste, breedste en zanderigste ‘kantoor’ ter wereld! Het strand! Droge voeten niet gegarandeerd! Vlakbij zee wonen maakt dat we iedere dag, ieder moment, wanneer we maar willen, met jou het strand op kunnen… met de golven en wind als achtergrondmuziek maken we de mooiste soundtrack voor jouw leven!

Bel meteen even!