Museumdag

De Museumdag

 

 

Alleen voor de deelnemers van de 2-of 3- daagse, en de Kwartjes A&A en voor de mensen die een intensief 1-op-1-traject bij ons hebben gevolgd.  De Kwartjes Museum-/reünie-dag! Die vorige waren een mega-succes:

“Wauw……wat een mooie dag!!! De eerste kwartjes museum dag. Wat ben ik dankbaar dat ik daar bij mocht zijn. Het voelde als thuis komen. In één dag een hele (kwartjes) familie erbij.”

“Mooie persoonlijke verhalen werden gedeeld met de groep en wat hebben we een indrukwekkende oefening gedaan met z’n allen.”

“Een eerste Kwartjes Museumdag…. wat een belevenis. Een ‘reünie’ met mensen waarvan ik de meesten vandaag voor het eerst ontmoette. Klinkt dat vreemd? Gemeenschappelijk hebben we dat het merendeel een tweedaagse met Jeroen en Naath heeft beleefd en dat alleen al schept een band. Zo mooi. Zo intens.”

 

Op 29 juni 2019 komt er WEER EENTJE!!!!! Jiehaaaa!

 

We hebben de Herman Finkers-zaal in Theater Hof 88 (Almelo) tot onze beschikking van 10.00 tot 16.00 uur, voor 300 à 350 euro (nog even afhankelijk van de hoeveel koffie en thee die we gaan drinken met zijn allen).  We vragen alleen de gezamenlijke kosten te delen; het is een dag van ons allemaal samen! Vanaf 15 mensen gaat het door (de prijs is dus maximaal 15 tot 17,50 euro pp), hoe meer mensen, hoe lager de kosten. Geef wel VOOR 1 juni door of je erbij bent, dan regelen wij verder de locatie.

De lunch zit er niet bij. Als iedereen iets lekkers meeneemt komt dat vanzelf goed. Wij zullen uiteraard ook ons steentje bijdragen 🙂

 

Na de 2-daagse weet je natuurlijk allang hoe leuk, gezellig, inspirerend en leerzaam het is om mede-reisgenoten te ontmoeten. Dat kan nu op deze enige echte MUSEUM-/reünie- DAG!

Een dag waarop we gaan ontmoeten, verbinden, inspireren, delen, verdiepen, oefenen, vertellen en zeker ook knuffelen, dansen en spelen. (Duh, anders is het geen Museumdag!). Je gaat meer handvatten krijgen, naar elkaar luisteren, en we gaan uiteraard heel veel lol hebben samen. Jullie gaan elkaar (nog!) beter leren kennen, van elkaar leren en we weten zeker dat er weer prachtige verbindingen gaan ontstaan. Jullie hebben zoveel moois in huis! Dat moet gedeeld worden.

29 juni ! Schrijf ‘m op, hang het boven je bed, op de wc-deur, en zet het vooral ook met koeieletters in je agenda.Want de Museumdag wordt JOUW dag!

Als je erbij bent, mail ons dan even (wij@kwartjes.nl) om dat door te geven. Appen mag ook (06-52374793 of het rondvliegende App-icoontje als je deze site op je telefoon bekijkt). Dan hebben we mooi alles compleet. Je ontvangt van ons een bevestiging.

Als je je aanmeldt, geef dat dan ook even aan bij het Facebook-Evenement (op Facebook.com/kwartjes) . Zie je meteen wie er nog meer komen en kunnen jullie ook nog eens nadenken over samen rijden (leuk joh: samen zingen en luchtgitaar spelen in de auto! Doen!) en zo.

Wil je iets bijdragen, vertellen, demonstreren of meenemen, mail dan even. Hoe meer eigen inbreng hoe leuker! Tot snel, en hopelijk in ieder geval tot in juni!

 

 

Bel meteen even!