Mindfulness & Meer

6 weken vallende Kwartjes!

Dé manier om je innerlijke rust ook echt vast te houden!

 

Wat als je kon leren om door de dag heen korte momentjes met volle aandacht te zijn bij wat je aan het doen bent? Wat als je ervaart hoe het is om even stil te staan… Om tijd voor jezelf te nemen als dat echt even hard nodig is? Wat als je de boel de boel kunt laten en éven gewoon lekker alleen aan jezelf mag denken? Tadaaa! Dat kán! Je leert het in zes weken.

 

Uit ervaring weten we dat een ‘standaard’ mindfulnesstraining op het moment van volgen heel fijn is, maar dat het erg moeilijk is er vervolgens zelf mee door te gaan. Je stopt na een week met die bodyscan van 45 minuten omdat je er toch steeds bij in slaap valt en als de dagen drukker, het werk veeleisender en de partner en kinderen aandacht-vragender gaan worden dan wordt zelfs die 10 minuutjes per dag even stil zitten een hele opgave.

Wij geven de 6-weekse training waarin ook jouw Kwartjes gaan vallen. In Katwijk, direct aan zee. Meditaties, stressreductie, visualisaties, anders eten, mindful lopen, beter slapen en… weer optimaal genieten. LEVEN. Je leert hoe je dat simpel, vol aandacht en vanuit rust kunt doen. Zeer effectief bij bijvoorbeeld een (dreigende) burnout (baas ook weer blij! Misschien wil ie zelfs wel betalen!), bij afvallen (of bij die wijnfles die altijd leeg móet nu toch echt eens halfvol laten staan), bij loopbaan- of relatievragen (“is dit alles, woehoehoehoe…”), maar ook om gewoon te kunnen ervaren wat jou nou toch steeds maar tegenhoudt om te gaan doen wat jij zelf het allerliefste wilt.

 

Wil je nou eindelijk gewoon eens die inzichten, ben je klaar om door te pakken en ben je klaar met alle excuses en bullshit? Wil je beter voor jezelf zorgen, liever zijn voor jezelf en vooral dingen doen die goed voelen? (Lúkt dat überhaupt nog een beetje: voelen? Eerlijk zeggen hè!)  Doe dan mee!

 

Praktische informatie

 

We begeleiden jou 6 avonden of ochtenden van 2 ½ uur, in een groepje van 4 tot maximaal 6 personen voor optimale impact en veiligheid. En nog mooier: we begeleiden de groepen altijd met zijn tweeën. Twee voor de prijs van 1 !

Je betaalt (vooraf) 199 euro inclusief btw. Je krijgt daarvoor ook nog eens het boek ‘HATSeflats!’ van Nathalie èn alle oefeningen uit de training zodat je die ook thuis nog kunt beluisteren. Er zijn heel wat mensen die ’s nachts de stem van Naath nog even aanzetten voor een heerlijke inslaapoefening. Mag jij daarna ook!

DATA

Twijfel niet te lang, want de eerstvolgende trainingen staan al gepland op:

Vrijdag 15, 22, 29 maart en 5, 12 en 19 april van 10.00 tot 12.30 uur
Donderdag 9, 16, 23, 30 mei en 6 en 13 juni van 19.30 tot 22.00 uur

 

 

Meld je meteen aan!

Ervaringen van anderen

“Ze lieten me liefdevol mijn valkuilen zien”

“Ik had een burn-out en was bezig eruit te krabbelen, maar ik merkte dat ik niet goed genoeg voor mijzelf zorgde. Ik was al wel weer aan het werk, maar ik was nog erg vermoeid, had grote geheugenproblemen en mijn creativiteit was ver te zoeken.
Via een regulier traject kwam ik geen stap verder. Degene probeerde me wel te helpen, maar ze keek niet voorbij mijn maskers en kwam niet tot de kern van de problemen.

Nathalie en Jeroen lieten mij heel liefdevol mijn maskers en valkuilen zien. Ik leerde mijn eigen makers herkennen en ik begrijp nu waar bepaald gedrag vandaan komt. Ik zorg beter voor mijzelf. Ik ben veel relaxter geworden en laat me niet meer zo snel gek maken. Daardoor kan ik beter tegen stress. Eerder nam ik alles veel persoonlijker op. Nu doe ik dat niet meer. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe en geniet nu meer op mijn werk.”

Gerreke

Leerkracht

“Het helpt me nog elke dag”

“De methodes die werden toegepast gaven mij inzichten en nadenkertjes die mij nu nog iedere dag verder helpen. De combinatie van verschillende methode en de intensiteit van de sessies zorgen ervoor dat er direct tot de kern van de vraag/probleem gekomen kan worden.

Ik ben volledig uit mijn hoofd gehaald en ben gaan ervaren dat ik mag voelen en dat ik hiernaar mag luisteren. Die bewustwording zorgt ervoor dat ik eerder mijn grenzen aangeef en luister naar wat mijn lichaam van mij nodig heeft. Dit is van een korte pauze tijdens mijn werk tot aan het nemen van een rustmoment tijdens een drukke avond met vrienden/familie.

Ik heb geleerd om bewuster in het leven te staan en daarbij zelf invloed uit te kunnen oefenen op wat ik toelaat en waaraan ik een halt toeroep. Ik herken eerder mijn grenzen en kan hier op een passende manier mee omgaan. Ik luister naar mijn lichaam en blijf niet doorlopen met lichamelijke klachten.

Voor mijn werk betekent dit:  van automatische piloot naar een bewuste manier van inzetten van mijn hulpverleningsvaardigheden. Rustmomenten inbouwen in mijn dagelijks werk om daarna efficienter weer aan het werk te gaan ipv door blijven rennen gedurende de dag”.

Olga

Begeleider in de zorg

“Ik heb voor het eerst gemediteerd en dat was echt oké!”

“Complimenten hoe jullie, Jeroen en Nathalie me zo rustig lieten starten. Het begon zo relaxed dat ik gewoon geen enkele druk ervaarde. Ik heb voor het eerst gemediteerd. Hoewel ik daar normaal niet zo van ben, gaf dit me echt rust. Het was gewoon echt oké.

Beelden uit de meditaties staan nog steeds haarscherp op m’n netvlies. Wel een bizarre ervaring overigens. Nathalie, dit is echt een bijzondere gave. Besef dat maar!!! Tijdens de oefeningen werd een ieder op zijn of haar manier aangesproken en uitgedaagd. Wat een gave van Jeroen om zo feilloos de vinger op de juiste plek te leggen.

Terugkijkend kan ik zeggen dat ik echt een hele ervaring rijker ben. Daarnaast heb ik weer vijf mooie mensen in m’n hart mogen sluiten. Deze ervaring die ik met jullie heb mogen delen, kan niemand mij meer afnemen. BEDANKT!!! Nathalie en Jeroen ga zo door. Ik ben er van overtuigd dat jullie je roeping hebben gevonden.”

Daniël

Consultant in de financiële sector

Bel meteen even!