Mens, durf te leven!

‘Zomaar’ een liedje. 100 jaar oud inmiddels. Gezongen door vele bekende en onbekende zangers, zangeressen en bands. De versie die op ons het meeste indruk maakte is deze: (ja, luister maar even!)

 


 

We mochten het live mee maken; Wende die dit nummer keihard, meedogenloos en bijna pijnlijk liefdevol ons hart binnen liet denderen. Durf te leven! En…als je het durft: welk leven kies jij?

We gaan jou, met als leidraad dit nummer en als doel jou te laten ervaren hoe ook jij VOLUIT kan, mag en gaat durven leven, eenemen op een wonderbaarlijke reis richting VRIJ LEVEN! En dat doen we op deze website vol liefde, helemaal gratis, zonder enige bijbedoeling of verborgen agenda. We delen gewoon onze belangrijkste eigen inzichten en mooiste (Museum-) momentjes in onze Blogs en in onze filmpjes. Natuurlijk vind je ons ook op Facebook.
 

Is online of via een website niet genoeg voor jou? En vind je dat het nog lastig om te kiezen? Of weet je niet goed hoe dat dan werkt, dat anders reageren of anders met dingen omgaan? Wij leggen het je heel graag uit. Tijdens een leuke ‘Mens, durf te leven-middag’, of tijdens een wandeling of zelfs een heel weekend aan zee. Je hebt altijd de keuze.  Misschien is kiezen om het er gewoon eens over te hebben wel de eerste stap. Je bent meer dan welkom in ons (lichte-, vrije-, samen-aan-zee-) Leven.

 

Reageren mag altijd, hier, op Facebook, of privé via een mailtje.

 

Dus. Deel, vraag, lach, huil, reageer en kom lekker thuis. Welkom!

 

Bel meteen even!