Kwartjes i-vent (theaterdag)

Kom het aan den lijve gewoon zelf Hervaren!
Vertel me er alles over!

Jij, eindelijk, op 1 !

Je gaat het ervaren. Dat het ook best eens Ikke, Ikke, Ikke, IKKE! mag zijn. En als je wil, ontmoet je ook nog eens jouw eigen Ikken, live, in het theater die dag. Die zeikerd in jou die altijd vindt dat het beter kan. En dat blije kind dat gewoon lekker gek wil doen en dat nu alleen maar een keer per jaar tijdens carnaval mag. Die eeuwige denker die je hoofd vol stopt met alles waar je nou nèt een keertje níet aan wilde denken. De twijfelkont die tijdens een etentje altijd een ander overhaalt óók iets te bestellen dat lekker lijkt zodat je in ieder geval nog kunt delen. De dramaqueen, de saboteur, de controleur…. Ze zijn er allemaal met een reden. En wij helpen je ontdekken waarom. Je gaat ervaren dat ze óók handig en nuttig en misschien zelfs aardig zijn. Maar ook hoe je meer de regie krijgt over al die Ikken.

Superhandig. Thuis, maar ook op je werk. Daarom is deze dag ook voor teams en collega’s heel interessant. Is meteen die hutje-op-de-hei-dag niet meer nodig. Maar ook met je beste vriendin, je zus, de buurman, Intervisie-groepje of gewoon lekker in je uppie is het dé dag waarvan je wilde dat je ‘m eerder had meegemaakt. Omdat we van iedereen terughoren dat het Impact heeft. Dat ze erdoor aan het denken zijn gezet. En vooral ook: aan het voelen. Er zijn mensen die na de Theaterdag belangrijke stappen durfden zetten, omdat ze er ineens niet meer bang voor waren. Er zijn levens door veranderd. En precies daarom organiseren wij deze dag. We verdienen er niets aan, we kunnen van de gekochte kaartjes het Theater, de lunch, koffie en thee altijd nèt betalen. We willen het gewoon graag delen, omdat we zien wat het doet. Omdat dit is waarvoor wij er zijn.

Voorheen noemden we deze dag altijd onze ‘Theaterdag’. Omdat het in het theater is. Verder hadden we er eigenlijk niet echt een goede reden voor. Tuurlijk zat er wat grappigs, ontroerends, iets theater-achtigs in, maar de naam klopte eigenlijk niet zo. Mensen verwachtten daardoor een cabaretvoorstelling of zo. En dát is het niet echt: cabaret.  Wel krijg je op die dag, naast zicht op al die Ikken:

 

 

Inspiratie, Inzichten, Improvisatie, Intuïtie, Impact

 

En zo ontstond, met zoveel i’s op een rij vanzelf de nieuwe naam:

 

Het Kwartjes i-vent

(oftewel: iiiii-vent, maar dat spelt zo lastig)

Je moet het eigenlijk zien als een soort kruising tussen College Tour, de Lama’s, de Muppetshow, Mindf*ck en daarbij dus ook nog eens heel veel vallende Kwartjes. De dag waarop alles kan en mag en we antwoord gaan geven op al jouw vragen. Met meer improvisatie, interactie en inzichten dan ooit. En natuurlijk ook met humor, speelsheid, verbinding, warmte, (zelf)liefde, openheid, gezelligheid, laagdrempeligheid, communicatie, vertrouwen en veiligheid. Maar als we dat ook in de naam willen dan wordt het iiiiihsvw(z)loglcvv-dag en dat zou pas ècht een uitdaging zijn.

 

Deze dag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hier zie je een kleine impressie, zodat je kunt zien hoe simpel, mooi, leuk en relaxed de Theaterdag is. Durf jij ook? We vertellen je er heel graag alles over!

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

De Mens durf te leven Theaterdag van Kwartjes.

 

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Ze laten ze vallen. Die Kwartjes. En hard ook. Loop je ergens tegenaan? Zoek je dringend antwoorden? Duidelijkheid? Een schop onder je kont? Alle antwoorden zijn gewoon in jezelf te vinden. Hoe? Dat weet je als je een Theaterdag meemaakt. Als je komt kijken. En luisteren. Meedoen. Ervaren, delen, doen. ‘Die van Kwartjes’ noemen dat: Hervaren. Je gaat er gegarandeerd weer door durven leven. Heel simpel.

 

Tijdens zo’n dag beloven we je geweldige inzichten, een lunch, het boek HATSeflats! van Nathalie en… je vindt jezelf terug. Ook op je werk (en eigenlijk in álles wat je doet, maar dat hoeft je baas natuurlijk niet te weten) ga je er iets aan hebben. Kom lachen, huilen, zijn, beleven… Leven. Het kost je 1 dag.

 

Welkom thuis. Bij Kwartjes mag je zijn.

 

Wat is het?

 

We gaan je die dag laten HERVAREN. Je gaat meemaken hoe het is om, los van alle aangeleerde patronen, opgelegde gedragingen en opgenomen rollen, weer helemaal vanuit jezelf te mogen en durven ervaren, delen en DOEN. Dat doen we met persoonlijke verhalen, theoretische uitleg, cabaret, muziek, zang, praktische oefeningen (oa met een bus IN het theater!) en heel veel humor en warmte.

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

 

We komen ook graag naar jou!

Wat een dag met impact: Kwartjes in het theater!
💟 Met Jeroen gevoel (h)ervaren
💟 Over’spanning’ en wat zeul je allemaal mee op weg naar burnout
(Zooooo herkenbaar om het visueel op het netvlies te krijgen en ‘Hatseflats’ heel rap maar weer eens gaan lezen)
💟 De rust en stilte in met Naath
💟 Live zang van Cindy
(Echt kippenvel in een theater)
💟 Alie van de Taboebalie waarmee je toch een taboe ontdekt

Heerlijk om – net als eerdere keren met Kwartjes – weer te zien hoe simpel het leven is.

Trudy

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden.
Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt!
Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel.
Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.
Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.
Sandra

Bel meteen even!