Mens, durf te leven middag

Kwartjes’ Mens, durf te leven-middag

 

Durf jij?

 

Vrij leven, helemaal als jezelf,  zonder (zelf)kritiek en/of  miepende stemmetjes in je hoofd. Of nog erger: de mitsen-en-maren-brigade. Hoor je ze al?

  • ‘Leuk hoor, vrij zijn en zo, maarre… er moet wel brood op de plank komen. Liefst met jam (en hagelslag?)’.
  • ‘Ik kan echt niet zomaar stoppen met werken of zo. Of me om laten scholen. Lukt toch nooit man, met de kids en de hypotheek en die lease-auto’…
  • IK kan het wel willen… maar daar denken mijn ouders, partner, werkgever, de bakker (vul maar aan) heeeel anders over!

 

Die stemmetjes dus! Gezellige boel daar in je hoofd?

 

Wij kozen er een tijd geleden voor, LEVEN, voluit!  We zetten de stappen die daarbij hoorden en ja; dat was zoooo eng! Maar… we deden het wel. En diep van binnen wisten we dat, wat er ook zou gebeuren, het oké was. Ook als er even geen jam of hagelslag was. Of als de 14 jaar oude auto het zou begeven (dat deed ie uiteraard ook spontaan direct). Soms billensamenknijpend spannend. Maar altijd, echt ALTIJD klopte het.

 

We volgden namelijk ons gevoel, ons hart. En dat doen we sindsdien elke dag. Heel veel mensen vonden het stoer of juist gekkenwerk. Of vonden ons een voorbeeld. Of… nou ja, vul maar in.  Iedereen mocht er ook alles van vinden. Wij wisten dat het klopte, het was namelijk simpel. En als het simpel is, klopt het. Altijd. Wordt het (te) ingewikkeld? Dan gaan we weer even zitten om te voelen. En dan komt er ALTIJD een oplossing.

 

Nu nog zijn er mensen die vragen: “Hoe doen jullie dit?” “Zijn jullie niet doodsbang soms?” “Hoe kan het dat jullie er ook na een afspraak/weekend toch altijd nog voor ons zijn?” “En hoe zit dat financieel dan?”

 

We antwoorden dan altijd eerlijk:  Ja, we zijn soms bang. En soms ziet onze bankrekening er niet al te rooskleurig uit. En hoe we het doen? Leven? Door steeds weer te checken of het klopt. Of we nog op de goede weg zitten en (vooral!) samen voelen dat het nog zuiver en open is.

 

Zuiver en open zijn maakt ook dat we er ALTIJD blijven zijn voor de mensen die op ons pad komen. Als je eenmaal bij ons bent geweest zit je in ons hart. Simpel. Wij doen niet aan het gescheiden houden van zakelijk en privé. Dat vinden sommige mensen raar, onbegrijpelijk. En dat mag. Wij zijn wij. En wij zijn er voor de mensen die ons nodig hebben. Dat is onze ‘missie’ (mocht je je met dat soort dingen bezig houden). De één heeft ons wat meer nodig dan de ander. En dat is echt, allemaal, prima. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

 

We horen geregeld dat onze manier van leven een voorbeeld is voor anderen. Dat mensen zich direct veilig en thuis voelen zodra ze bij ons in de buurt zijn. Dit zeggen we niet om ons groter te maken. Of om te patsen. Nee, dit delen we omdat dat precies is wat we altijd al hoopten te kunnen zijn. We zijn juist heel erg dankbaar dat mensen dit zeggen. Meer hebben we niet nodig.

 

We willen het heel graag delen. Onze manier van leven. Het anders omgaan met de dingen die als lastig of moeilijk gezien kunnen worden. Omdat we weten dat het werkt en ook zien hoeveel het voor anderen doet. En weet je? We zien wat wij doen niet eens als werk. Wij hebben altijd de vrijheid, tijd en ruimte die anderen alleen in ‘de vakantie’ ervaren.

 

Wil jij  ervaren hoe het is om thuis te komen? Om niet meer te ‘moeten’ maar te ‘mogen’? Om onvoorwaardelijk jezelf te zijn en jezelf weer op nummer 1 te zetten? Altijd dat vakantie-gevoel te hebben? Ontmoet ons dan in Twente, Noordwijk of… waar je ons ook maar wil ontmoeten. We komen graag jouw kant op om te delen. Kom maar op.  Want… MENS… DURF TE LEVEN!

 

 

Hoe, wat, waar?

 

De Kwartjes’ Mens, durf te leven-middag.

3 ½ uur lang, super laagdrempelig. Met veel lachen, anders kijken, voelen, (misschien zelfs huilen 😉 ), spelen… we laten je ervaren hoe het is om weer helemaal JIJ te zijn, te voelen, voor jezelf te kiezen. We laten jouw (eerste) Kwartjes vallen. Voor maximaal 12 personen, inclusief koffie, thee, koekjes enzovoort. Prijs: 50 euro pp. Je krijgt voor dat geld Naath’s boek ‘HATSeflats!’ (t.w.v. eur. 24,95) er gewoon ook nog gratis bij!

Dinsdag 28 november van 13.00 tot 16.30 uur in Noordwijk aan zee (Prima te combineren met een heerlijke strandwandeling)

Donderdag 14 december van 13.00 tot 16.30 uur in Amt Delden (Midden in de natuur)

Ander locaties en dagen zijn altijd bespreekbaar! (even mailen naar wij@kwartjes.nl werkt altijd 😉 )

 

Bel meteen even!