jeroens waarheid

Maar nu echt

Los zand. Binnen het bedrijf, binnen het team, in jezelf. Zaken glippen tussen je vingers door. Tijd, geld en vooral mensen lopen weg.

Hoe harder je knijpt, hoe harder het wegloopt. Je zoekt naar grip maar je hebt geen idee meer waar. Je zoekt de oplossing, de laatste strohalm.

Het is zo herkenbaar en er zijn er al velen je voor gegaan, dus sla jezelf niet voor je kop. Wees vooral dankbaar dat je anders wilt. Ik weet dat je anders wilt. Ik weet ook dat je wellicht alles al zo’n beetje hebt geprobeerd.

Leiderschapstrajecten, heidagen, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling. Noem maar op, maar niks bracht het gewenste resultaat.

Toch kan het wel, maar dan nu wel echt.

 

 

“Ik garandeer weer grip op de zaak, je team, jezelf.”

 

Zodat het nu echt gaat zoals jij het wilt. Grijp jij mijn hand, dan geef ik grip.

Ik werk met ‘mijn 5 V’s’.

4 kernwaarden en de 5e is het resultaat. Vertrouwen, veiligheid, verbinding en verantwoordelijkheid creëren samen vrijheid. Essentieel om mensen weer te laten stralen, teams samen te laten werken en bedrijven succesvol te laten zijn.

Mijn nu nog geheime sleutel is zo ongelooflijk simpel, dat je nu niet eens kan bedenken wat het is. Logisch, anders had je het zelf wel toegepast 🙂 . Maar goed, nu ben ik er.

Ik gok dat naast het losse zand het geheel voelt als vele eilandjes. Logisch ook, want minstens 1 van de 4 V’s is niet (meer) aanwezig. Gevolg is dat mensen zich terug trekken of vertrekken. Ieder voor zich, uit het zicht. Of jij het nu bent of anderen. Het losse zand wordt alleen maar losser en losser. De eilandjes drijven verder uit elkaar.

Tegelijk zit alles vast. Er ontstaan muurtjes, meer regels, meer controle. Er is geen beweging in zaken te krijgen. In mensen al helemaal niet. Een neerwaartse spiraal die jij niet meer kan stoppen. Onbegrijpelijk he?

Overleven in plaats van samen leven. Overwerken in plaats van samen werken. Opgebrand in plaats van opgebloeid. Een paar herkenbare effecten:

Hoog ziekteverzuim

Grote uitstroom van mensen

Lage medewerkerstevredenheid

Weinig commitment bij (nieuwe) ideeën

Hoge (werk)druk en hoge kosten

Alles drukt een grote stempel op de sfeer, groei en gedroomde successen. Je wilt wel anders, maar hoe dan?

Ik ben er. Echt. Precies op die plek(ken) waar het vast zit, daar ben ik er, voor jou. Zodat teams weer samenkomen, mensen blijven en jij weer fluitend naar je werk gaat. De energie weer oplaait, inspiratie stroomt en klanten lachend laten weten dat ze zo tevreden zijn.

 

 “JA, DIT IS HET. JA, DIT WIL IK. JA, DIT KLOPT… NU ECHT!”

 

Ik maak het simpel, voor jou. Zo simpel dat je er direct mee kan werken. Ik bekijk alles als een geheel. Razendsnel zie ik waar, hoe en waarom het wel/ niet werkt. Ik leg de puzzel open en de vinger op de echte plek(ken).

Snel, intens en onbevangen. Direct, in het moment en ‘on the job’. Ik spiegel, ik confronteer en ik begeleid. Ik ben er. Ik coach, deel mijn ervaring en laat het vooral ervaren. Ervaren wat wel werkt. Dat de antwoorden op alle vragen er gewoon zijn. Op de plek waar het gebeurt en anders kan. Geen uren overleg of ellenlange gesprekken. Gewoon doen.

GEEN BULLSHIT

 

Het is ervaren wat er dan gebeurt. Ervaren, delen en doen. Oefenen, leren, fouten maken. Het plezier weer terugbrengen. Passie laten opbloeien. Samen, als geheel. Niemand uitgesloten. Als het simpel gaat, dan klopt het. Ongelooflijk, echt.

NO YES, NO WAY. NO CURE, NO PAY.

 

De JA die jij nu voelt, die ga je ook uitspreken. Die is dan ook echt. Daar zit alles in. Daar werk ik mee. Die JA gaat de bruggen brengen om de eilandjes weer te verbinden. Samen te brengen.

Als ik die ‘JA, nu echt’ hoor, dan geef ik 100% mijn vertrouwen, mijn verbinding, mijn veiligheid, mijn garantie en krijg jij alle regie (terug).

Ik garandeer succes en daar hoort verantwoordelijkheid bij. Verantwoordelijkheid voor iedereen die er bij betrokken is en blijft. Als iedereen die ook neemt en voelt dan gaat het hart, dan klopt het.

 

TOT VANZELF

Aangenaam: jeroen

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd, ben gecertificeerd coach (STiR) en heb diverse coach-masterclasses gevolgd, waaronder ‘Coachen met Lef’, een mix van Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende in de financiële wereld. Ik had een coachingspraktijk en werkte vanuit mijn missie ‘leven terugbrengen in het bedrijfsleven’. Naast mijn ‘Maar nu echt’-werk binnen bedrijven, bied ik, samen met mijn vrouw Nathalie, (relatie)2-daagsen  aan, vanuit ons bedrijf Kwartjes.

maar nu echt…

Ik schop, liefdevol, tegen alles wat “hoort” of “normaal” is. Er is voor mij geen normaal of standaard. Alles is volkomen uniek. Het leeft!

Net als jij. In alles wat je kan, mag doen en wat je voelt. Niks kopie, alleen maar origineel. Geloof je het zelf? Ik wel. Je hoeft niks te veranderen, accepteren is alles wat nodig is.

“Wie ben je en wat doe je nou eigenlijk?” waren voor mij lange tijd de lastigste vragen die me gesteld kon worden.

Het duurde dan ook even voordat ik het kon uitleggen, verwoorden. Simpelweg omdat het niet in taal uit te drukken is. Ik doe wat ik kan, ik accepteer het en kies vanuit die positie iedere keer weer wat voor mij goed voelt. Ik ben geen goeroe… en zeker geen website of online product.

Ontmoet mij gewoon en ervaar dan wat ik zeg en doe. Dat zeggen ook de mensen die ik de afgelopen jaren mocht begeleiden en ondersteunen. Je ontmoet mij. In levende lijve. Puur en volledig mijzelf. Ik zie jou, hoor jou, accepteer jou en als het goed voelt dan wij maken verbinding. Niks labels, of maskers, “zo hoort het”, oordelen of overtuigingen… Gewoon puur jij, ik en niks anders.

Intuïtief handelen, spreken, spelen, doen en dan jouw eigen unieke antwoorden ervaren. That’s me! Antwoorden op vragen waar jij mee loopt, waar je aan toe bent en die jij kan en mag gaan gebruiken.

Accepteer alles en iedereen, vooral jezelf en je hebt instant vrijheid.

Simpel hoor…

ongeacht de consequenties

Geen bullshit, maar nu echt!

ik ben supermakkelijk te bereiken en reageer altijd

Bel

06 52374793

Insta

Facebook

Bel meteen even!