De MENS, durf te leven- theaterdag in Leiderdorp

zaterdag 9 februari in de Toverlei

Op veler verzoek, na onze theaterdag in Almelo afgelopen oktober… nu ook in het westen van land! Jeeej!

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hiernaast zie je een kleine impressie.

zaterdag 9 februari 2019 Leiderdorp

 

De MENS, durf te leven-Theaterdag van Kwartjes. Een hele dag, speciaal voor jou!

 
Op zaterdag 9 februari 2019 gaan er in Theater de Toverlei in Leiderdorp heel veel Kwartjes vallen! Van 10.00 tot 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 en een borrel van 17.00 tot 18.00 uur als je daar nog zin in hebt  ) is er dan: de MENS durf te leven-Theaterdag van Kwartjes. De dag waarop je gaat ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

 

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Jeroen ruilde een paar jaar geleden zijn baan als leidinggevende in voor een leven als coach. Vlak daarna ontmoette hij Nathalie , die eveneens een levensveranderende switch maakte. Haar goedlopende psychologenpraktijk in Enschede verruilde zij voor de coachpraktijk die zij samen met Jeroen onder de naam Kwartjes nu in Katwijk,  direct aan zee runt. 

Beiden weten als geen ander hoe moeilijk en zwaar het zetten van zo’n grote stap kan zijn. Nathalie kreeg zelf twee keer een burn-out en pas na een ontmoeting met een wereldster mocht het roer om. Daarover en over hoe je toch je hart kunt volgen en gaan doen wat écht bij je past: dáárover vertellen ‘die van Kwartjes’ alles op de Theaterdag. 

Naast verhalen is er ook muziek, wordt er van alles uitgelegd én visueel gemaakt en wie het maar wil kan het zelf ervaren: de antwoorden waar je al zo lang naar zocht. Het is grappig, ontroerend, verhelderend, simpel en nuchter. 

 
Je gaat echt zien hoe simpel het kan zijn, dat leven. Je gaat voorbeelden zien, en je krijgt inzichten waarmee je op ieder vlak verder kan (thuis, op je werk, en op al die andere plekken waar jij nu nog denkt een ‘rol’ te moeten spelen 😉 ). Je gaat het zelf ervaren. Lekker vanuit je stoel. Of op het podium als jij dat zelf wil. Niks moet, alles mag. Het wordt de dag waarover jij na afloop zegt: “dit had ik honderd jaar eerder moeten doen en ervaren!” Wedden?

Mensen die de Theaterdag al bijwoonden zeiden: “dit moet iederéén horen!” “Wat een ervaring, wat een berg Kwartjes” “hiermee is een burnout nooit meer nodig!” en “Wat heerlijk om te zien en ervaren hoeveel simpeler het allemaal kan! Ik ga ervoor: leven!”

 

Wacht niet te lang met het kopen van jouw kaartje(s). Er zijn maar 60 mensen die het kunnen ervaren!

 

 

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, het boek HATSeflats! (twv eur. 17,95) koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

Aanmelden en je plekje vastleggen kan door bovenaan deze pagina op ‘in winkelmand’ te klikken! Even afrekenen en HOP; je krijgt je bevestiging meteen in je mail. Je staat dan direct op onze gastenlijst. Bestel je meerdere kaarten? Mail ons dan even welke namen er op je kaartjes mogen 🙂 Hebben wij de lijst ook weer mooi compleet! De Toverlei is een klein, gezellig, echt ‘Kwartjes-theatertje’. Er is plek voor ongeveer 60 mensen, dus snel reserveren is handig. Vol is echt vol 🙂

We zien je graag op 9 februari in Leiderdorp.

Ervaringen van anderen

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.

Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.

Sandra

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

Bel meteen even!