Hervaren

Ervaren. Delen. Doen. Zoooo simpel!

LEVEN.

Met álles wat daarbij hoort. Lol èn verdriet. Licht èn donker. Alles mag er zijn.

Niks meer wegstoppen, nooit meer bang zijn om te voelen, remmen los, maskers af en GÁÁN!

Het kan, door te Hervaren.

Te Ervaren, Delen en Doen. We doen het samen.

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je een driedubbel sterke ristretto naar binnen gooit. BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder anderen ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. De slagroom op … de koffie 😉

“Wat ben jij een ongelooflijke eikel!” Voor ons één van de meest liefdevolle reacties tijdens onze begeleiding. De reden van die ene zin was namelijk een hele duidelijke. Eindelijk had de dame in kwestie zich helemaal durven laten zien. Ze keek naar zichzelf en schrok ervan dat dat zo simpel was. En alles waar ze naar op zoek was werd op dat moment, POEF, in één klap zichtbaar. Dat iemand haar zomaar, binnen een paar minuten, liet zien wat ze al zolang zocht, dat moest er op deze manier even uit. De eikel-manier.

Andere uitspraken klonken wat vriendelijker maar kwamen op precies hetzelfde neer. Woorden als ‘ontwapenend’, ‘puur’, ‘integer’ en ‘thuis’. Je vindt ze allemaal terug in de recensies op deze website. Daar verwijzen we het liefst naar als mensen vragen wat we precies doen. De ervaringen van anderen. Wat we doen werkt, dat weten we. Het is zo simpel dat we het soms zelf bijna niet geloven. Moeten we jou daarvan overtuigen met woorden? Nee. Want die woorden komen uit ons hoofd. Pas als je het zelf voelt en ervaart weet je het.

Onze methode heet ‘Hervaren’. Als wij een stukje met je mogen meelopen ga jij voelen en meemaken wat Hervaren precies is. Dan ontdek je dat jouw eigen systeem allang alle antwoorden weet op vragen die te maken hebben met jezelf willen, mogen en durven zijn, je werk, je passie, je relaties. Eigenlijk gewoon alle levens-antwoorden. Heel simpel natuurlijk.

We garanderen dat het ook voor jou werkt en we nodigen je uit het gewoon eens aan te gaan en te hervaren. Het gaat je gegarandeerd datgene opleveren wat jij wilt. Daar zijn we zo zeker van dat we een ouderwetse niet-goed-geld-terug-garantie geven (eigenlijk een wel-goed-leven-terug-garantie). Het enige risico dat je dus loopt is dat je jezelf weer terug krijgt. En dat je gaat ontdekken dat die Zelf heel goed weet wat bij jou past. Leven. Zoals het voor jou bedoeld is.

Een simpel mailtje naar wij@kwartjes.nl of een telefoontje 0652374793 (Jeroen) of 0650870178 (Naath) is jouw eerste stap. Wij staan met open armen klaar. Tot vanzelf.

“Jij weet van binnen zelf heel goed wie je bent en wat je wil.
Dát weer HERVAREN: Dáár begeleiden we je graag bij.
Welkom thuis. Bij jezelf.”

Naath en Jeroen

MENS-en, bij Kwartjes

Bel meteen even!