Kadootje!

BIj het boek HATSeflats!

Gefeliciteerd!

 

Je hebt HATSeflats! gekocht en misschien zelfs al gelezen. Ik hoor heeeel graag van je wat je ervan vindt/vond. Mailen mag altijd, ook met vragen! MIjn mailadres is: nathalie@kwartjes.nl.

 

Als ‘kadootje’ geef ik je hieronder mijn 10-daagse: 10 x 10 minuten even kort tijd voor jezelf nemen. Geniet ervan!

 

Mocht je meer willen lezen (het werkboek bijvoorbeeld), kijk dan even hier! En op deze website vind je verder alles over de trainingen en 1-op-1 trajecten. Snuffel gerust even hier.

 

Dan… de 10-daagse!

 

Beluister of download hier elke dag 1 oefening, bij voorkeur in de ochtend. Je hebt er dan de rest van de dag profijt van.

Bekijk, voordat je de eerste oefening gaat luisteren, deze animatie van Headspace. Kijk of je steeds, wanneer je tijdens het oefenen gedachten krijgt of afgeleid raakt, kunt denken aan die blauwe lucht.. Je neemt even waar dat je was afgeleid of aan het nadenken was over dat feestje van vanavond en de boodschappen die je daarvoor nog moet regelen.. en denkt dan weer aan die blauwe lucht achter alle denkwolkjes.. Voel die open, brede, kalme blauwe lucht er steeds weer doorheen. Veel succes!

Beluisteren kan heel eenvoudig: je klikt gewoon op de link en drukt op het afspeel-pijltje.

Downloaden doe je door met de rechtermuisknop op de oefening te klikken en te kiezen voor ‘Koppeling opslaan als’. Je slaat dan een MP3 bestand op in een map naar keuze; van daaruit kan je de bestanden op je telefoon, tablet of laptop zetten.

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

 

Bel meteen even!