De MENS, durf te leven- theaterdag in Apeldoorn

zaterdag 18 mei in het Vierhuis

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hiernaast zie je een kleine impressie.

zaterdag 18 mei apeldoorn

 De MENS, durf te leven-Theaterdag van Kwartjes. Een hele dag, speciaal voor jou!

 

 

Op zaterdag 18 mei 2019 gaan er in Het Vierhuis in Apeldoorn heel veel Kwartjes vallen! Van 10.00 tot 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 en nakletsen van 17.00 tot 17.30 uur als je daar nog zin in hebt  ) is er dan: de MENS durf te leven-Theaterdag van Kwartjes. De dag waarop je gaat ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

 

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Jeroen ruilde een paar jaar geleden zijn baan als leidinggevende in voor een leven als coach. Vlak daarna ontmoette hij Nathalie , die eveneens een levensveranderende switch maakte. Haar goedlopende psychologenpraktijk in Enschede verruilde zij voor de coachpraktijk die zij samen met Jeroen onder de naam Kwartjes nu in Katwijk,  direct aan zee runt.

Beiden weten als geen ander hoe moeilijk en zwaar het zetten van zo’n grote stap kan zijn. Nathalie kreeg zelf twee keer een burn-out en pas na een ontmoeting met een wereldster mocht het roer om. Daarover en over hoe je toch je hart kunt volgen en gaan doen wat écht bij je past: dáárover vertellen ‘die van Kwartjes’ alles op de Theaterdag.

Naast verhalen is er ook muziek, wordt er van alles uitgelegd én visueel gemaakt en wie het maar wil kan het zelf ervaren: de antwoorden waar je al zo lang naar zocht. Het is grappig, ontroerend, verhelderend, simpel en nuchter.

 
Je gaat echt zien hoe simpel het kan zijn, dat leven. Je gaat voorbeelden zien, en je krijgt inzichten waarmee je op ieder vlak verder kan (thuis, op je werk, en op al die andere plekken waar jij nu nog denkt een ‘rol’ te moeten spelen 😉 ). Je gaat het zelf ervaren. Lekker vanuit je stoel. Of op het podium als jij dat zelf wil. Niks moet, alles mag. Het wordt de dag waarover jij na afloop zegt: “dit had ik honderd jaar eerder moeten doen en ervaren!” Wedden?

Mensen die de Theaterdag al bijwoonden zeiden: “dit moet iederéén horen!” “Wat een ervaring, wat een berg Kwartjes” “hiermee is een burnout nooit meer nodig!” en “Wat heerlijk om te zien en ervaren hoeveel simpeler het allemaal kan! Ik ga ervoor: leven!”

 

Wacht niet te lang met het kopen van jouw kaartje(s). Er zijn maar 75 mensen die het kunnen ervaren!

 

 

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, het boek HATSeflats! (twv eur. 17,95) koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

Aanmelden en je plekje vastleggen kan door bovenaan deze pagina op ‘in winkelmand’ te klikken! Even afrekenen en HOP; je krijgt je bevestiging meteen in je mail. Je staat dan direct op onze gastenlijst. Bestel je meerdere kaarten? Mail ons dan even welke namen er op je kaartjes mogen 🙂 Hebben wij de lijst ook weer mooi compleet! We houden de Theaterdag altijd kleinschalig voor maximale impact en echte verbinding. Er is plek voor ongeveer 75 mensen, dus snel reserveren is handig. Vol is echt vol 🙂

We zien je graag op 18 mei in Apeldoorn.

Ervaringen van anderen

Vandaag voelde weer als thuis komen. Zoals de warmte van een haardvuur, de veiligheid van een gezin. Ik ken jullie van de 2-daagse, de Theaterdag in Almelo, een strandwandeling met Jeroen, en nu weer in Leiderdorp. Jullie puurheid raakt mij. Vandaag was een heerlijke opfris’cursus’ van hoe simpel het leven kan zijn. Dank jullie wel, ik hou van jullie!

Marc

Heel erg bedankt voor deze mooie dag! Ik zat een beetje in een dip, hierdoor raadde iemand mij aan om met haar mee te gaan. Ik ben héél blij dat ik mee ben gegaan. Er zijn aardig wat kwartjes gevallen vandaag. Met nieuwe energie ga ik mezelf uit deze dip vechten. Jullie hebben me laten zien dat het gevoel veel belangrijker is dan ik de laatste tijd mezelf heb voorgelogen. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens!

Maurice

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.

Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.

Sandra

Jullie zijn een gouden duo! Ga zo door! Voor mij was dit de eerste keer, en heeft veel met me gedaan… ik wil meer! Zoveel “kwartjes” ontvangen..tot gauw! 👍😘

Agaath

Een dag met een lach en een traan. Jeroen is zo goed in wat hij doet… voelt goed wat speelt, is to the point. Nathalie brengt je dieper in jezelf. Samen een supersterk team! Toppers zijn jullie! ♥

Leontine

Ik vind het heel knap dat jullie zo precies kunnen spiegelen om de ander iets duidelijk te maken, op een directe en toch liefdevolle manier.

Het was een superfijne dag. Een opfrisser van de theorie gecombineerd met jullie mooie persoonlijke verhaal en leerzame interactie met het publiek. En het mooie liedje gezongen door Naath. Heb genoten en ga mijn vrije kind vaker lekker laten spelen!

Linda

Verhelderend, bewust worden, stilstaan bij je karakter en aangeleerde eigenschappen. Top! X

Jenny

Het was mijn eerste kennismaking met kwartjes, en ik heb genoten. Erg veel stof tot nadenken en veel confrontaties met mijzelf. Bedankt en wie weet tot ziens. Jullie zijn mooie mensen!

Lenny

Echt genieten van een gouden duo. Mooie inzichten! Trots op jullie!

Daan

Het was heerlijk
Het was leerzaam
Het was confronterend
Het was ontspannend
Het was lekker eten
Het was tussen mooie mensen
Het was GEWELDIG!!
Dankjulliewel voor de prachtige ervaring!
Dankjulliewel voor jullie eigen openheid!
Veel, heel veel complimenten voor deze bijzondere dag!
Enne:
Leef je droom! No matter what!
(gaan wij ook proberen )

Peter en Ingeborg

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

Bedankt voor de geweldige dag!
Ik ging er volledig open in! Meteen beginnen met een korte meditatie, om zo ook even te bedenken, waarom ben ik nou hier? Nou, vooral weer even terug naar het punt te komen waarop ik zat toen ik klaar was na coachingstraject. Weer even meer rust vinden. En meer gaan delen!
Mooi om weer even stil te staan hierbij en hoe het ervaren, delen, doen ook alweer werkt. Ff een opfrisser zeg maar!
Geweldig om de mooie connectie te zien tussen Naath en Jeroen!
Hoe zij ook hun verhaal deden, ontmoeting en hoe alles is ontstaan! Dit raakt je!
Heel mooi ook om Jeroen aan het werk te zien! Zelf al ervaren, maar om het bij een ander te zien! Zo puur en echt, hij voelt mensen zo goed aan!
De oefening op het laatst vond ik wel indrukwekkend. Je eigen museum en wat zou je willen als echt alles mogelijk was! Naar huis dus met genoeg stof om mee aan de de slag te gaan!
De dag is echt voorbij gevlogen! Thanx lieverds! Knuffels!

Thamara

Bel meteen even!