Heb jij je al aangemeld voor onze 30-daagse in september? 30 dagen ME-time! (Eigenlijk YOU-time dus 😉 )
 
Je krijgt dan iedere dag een korte (door Naath) ingesproken meditatie waarmee je uiteindelijk gaat ervaren dat er weer wat meer ‘ruimte’ komt voor voelen, ervaren, even stil staan. De oefeningen heten dan ook ‘Hoofd- en Hartruimte’. Omdat je hoofd er hopelijk iets minder druk van wordt en je weer wat meer naar je hart kunt gaan luisteren. Win-win.
 
Je krijgt ook iedere dag een ‘opdracht’. Soms is het iets dat voorborduurt op een eerdere opdracht, vaak is het ook een complete verrassing. Laat het maar gewoon gebeuren: laat je verrassen. Ga het aan, probeer het, en als iets niet op de dag zelf lukt: geen probleem, je kunt het altijd een dag (of week, maand, jaar) later alsnog doen.
 
Zin om mee te doen? Meld je hier even aan! http://eepurl.com/dE8Kgf
Je krijgt dan vanzelf ergens vóór 1 september een mailtje dat je bent toegevoegd aan de cursus. Inloggen kan vanaf het moment dat je die mail ontvangen hebt dan hier: http://online.kwartjes.nl/mijn-cursussen/ 
Vanaf 1 september komt er elke dag een nieuwe les beschikbaar.
Als gebruikersnaam kan je je VoorAchternaam invoeren (aan elkaar) en als wachtwoord: MEtime
Mocht je al eerder iets gedaan hebben via online.kwartjes en je hebt al een eigen gebruikersnaam, dan kan je gewoon die gebruiken, met jouw eerder aangemaakte wachtwoord. Lukt het niet, meld je dan even, dan passen we het handmatig nog even aan!
We starten 1 september al!
Bel meteen even!