Even vooraf

Vandaag beginnen we. Iedere dag krijg je dan een nieuwe opdracht en oefening. Waarom doen we dit nou eigenlijk? En ook nog eens helemaal gratis?

Uiteraard omdat wij super-lief zijn 😉 . En ook omdat we jou er graag bewust van willen maken hoeveel simpeler het kan: LEVEN.

We zijn allemaal zo hard op zoek naar rust, ruimte, stilte, onszelf, meer zelfvertrouwen, de ideale partner, werk dat nu eindelijk wèl past, enzovoort enzovoort.

Het mooie?

Al jouw antwoorden op al jouw vragen heb jij allang EN ze ook nog eens zijn direct te ervaren. Statement hè? 🙂 Wij durven ‘m te maken. En te bewijzen!

Hoe? Door jou het te laten ervaren. Een ervaring is niet uit te leggen, alleen maar te beleven. Uitleg over het hoe en waarom brengt je in je hoofd en creëert alleen maar meer vragen. De komende 30 dagen laten we het je helemaal zelf doen. Evaren hoe het is om even in de stilte te zitten (of liggen, mag ook nog!), even 10 minuten tijd voor JOU te nemen.

Je zal merken dat je steeds makkelijker bij je antwoorden komt. Welke vraag je ook hebt, het antwoord voor jou is er. Simpel, snel en direct toepasbaar. Relaxed hè? Bijna niet te geloven… en tóch is het zo. Of je nu vragen hebt die gaan over je werk, je relatie(s), je kinderen, je voeding, je bedrijf, je hond, je avondeten of je schoenkleur.

Je hebt het antwoord, 100% zeker weten, bij je. Je hoeft niks te lezen, te snappen of iets nieuws te leren.

Hervaren, delen, doen!

Jouw leven. Jouw antwoorden. Het is nooit anders geweest. Al dacht je van wel. Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. We zijn zó klaar met alle bullshit. Het is echt. Wij zijn echt. En jij kunt het. Echt.

Jouw antwoorden, jouw waarheid, jouw leven.

Ervaar het maar. En mocht je daarna meer willen? Mail of bel ons, wij zijn er. Voor jou.

Er is ook een speciale Facebookgroep waarin we geregeld dingen gaan delen tijdens de 30 dagen. Leuk om erbij te zijn, mee te lezen, delen en reageren? Je vindt ‘m hier: https://www.facebook.com/groups/Kwartjes10daagse/

Voordat we beginnen willen we graag eerst even uittesten of de oefeningen op alle apparaten (telefoon, tablet, PC, laptop) zowel lopend op Android als IOS af te spelen zijn.

Wil jij het even uitproberen en ons laten weten als het niet lukt?

 

De oefening om het mee uit te proberen vind je hieronder: (als het goed is zie je een pijltje in een balk waar je op kunt klikken om de oefening te starten.)

 

Mail je even naar wij@kwartjes.nl als het niet goed werkt en geef even door of jij Android of IOS gebruikt en op welk apparaat je het hebt uitgetest. Dank je!!

 

Dikke liefs,

Naath en Jeroen

1overons

 

Bel meteen even!