Dag 30

Tadaadaadaa… de laatste opdracht van de 30 dagen!

Ga ergens rustig zitten en kijk een minuut lang naar alles wat er te zien is. Dan sluit je je ogen en richt je je 4 minuten lang op je andere zintuigen. 1 minuutje vol aandacht luisteren, ruiken, (fysiek) voelen en tenslotte ervaren wat er IN je speelt. Welke emoties zijn er? DEEL daarna wat je ervaart. Met iemand die aanwezig is in je huis of buiten, of zet het op papier. Kan je je ervaringen delen en daarbij helemaal bij jezelf blijven? Vraag de ander vooraf om alleen maar te luisteren. Geen vragen, reacties of wat dan ook. Het gaat erom dat JIJ leert delen wat er IN jou gebeurde. Nogmaals: dat mag ook door het op te schrijven. We zouden het super vinden als je het daarna dan ook weer deelt in de Facebookgroep of onder dit bericht.

 

Afbeeldingsresultaat voor tell quote

De laatste oefening:

 

We hopen dat je genoten hebt van deze 30-daagse en dat je de nodige inzichten hebt gekregen (jaaa… dat die Kwartjes gevallen zijn!). Als je verder nog vragen hebt: stel ze gerust. Je mag ons ook altijd mailen via wij@kwartjes.nl

Wil je, naast ervaren en delen nu ook weten hoe je het ook kunt gaan DOEN allemaal? Durven leven? Kom dan gewoon eens langs voor een kennismaking waarin we je van alles vertellen over Hervaren. En, mocht je daarna meer willen? Dan kunnen we je ook nog ‘leren’ ervaren, delen en vervolgens ook doen! Wil je er meer over lezen en weten? Kijk dan hier. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen als je komt. ECHT ME-time. Met ons. En vooral: jezelf!

Tot vanzelf!

Dikke liefs

 

f9b987de-9e5f-4c50-acff-2abfdd50e773

Naath en Jeroen

 

Bel meteen even!