30 dagen ME-TIME

 

 

dagen lang, iedere dag een korte meditatie en een doordenker/uitdaging/prikkel om jezelf weer even op 1 te zetten. De meditaties duren per dag 10 minuten. En die hèb jij absoluut! Voorbeeldje: Als je kijkt naar een doorsneel film op tv: neem ‘m op, kijk ‘m terug zonder de commercials en voilà: je hebt 10 minuten tijd over! Of vraag de kinderen om de hond uit te laten, te koken (altijd verrassende resultaten!), sta 10 minuten vroeger op, ga op je werk 10 minuten op de wc zitten (zeg gewoon dat je last van je buik hebt, werkt altijd!) of … nou ja, je snapt ’t wel. Gewoon DOEN even iedere dag.

Iedere dag ga je zelf door naar de volgende dag van de  ’30 dagen ME-time’. Je kunt de oefeningen ook op je telefoon doen om ze in bed te doen bijvoorbeeld. Makkelijker kunnen we het ècht niet maken.

 

Hier ga je direct naar de juiste dag:

DAG 1: https://www.kwartjes.nl/30-dagen-me-time/dag-1/

DAG 2: https://www.kwartjes.nl/30-dagen-me-time/dag-2/

DAG 3: https://www.kwartjes.nl/30-dagen-me-time/dag-3/

En zo kun je zelf, door steeds het laatste cijfer in de link te veranderen, door tot dag 30!

LET OP: op sommige telefoons of computers werken de audio-knoppen niet. Door op de knop hieronder te klikken kom je op de pagina waar alle 30 meditaties op staan. Het leukste is om wel iedere dag even de betreffende tekst erbij te lezen, dat doe je dus door zelf van de 3 een 4, 5, 6 enz (tot 30) te maken. Ga daarna naar de pagina waar alle 30 mediaties opstaan en kies de oefening die bij die dag hoort. Succes!

Bel meteen even!