3-daagse

We geven de 3-daagse in 2018 voorlopig alleen nog in Portugal! We hebben ontdekt dat het voor veel mensen lastig is drie dagen achter elkaar vrij te krijgen of het gezin achter te laten. De 3-daagse in Portugal is er voor de mensen die echt even weg willen; het totale verblijf is maar liefst 5 dagen, we geven 3 dagen training. Je kunt de Kwartjes-training nu in vier losse dagen volgen, waarmee ook de kosten wat gespreid worden. Superhandig. Je kiest zelf je dagen uit (zie de agenda) en ook hoe ver je wil gaan. Je kunt dus ook maar 1 dag komen! Meer hierover lees je op de pagina: De Vier Kwartjes.

 

 

Wat is de 3-daagse?

 

Drie dagen waarin jij de inzichten gaat krijgen die je nu het hardst nodig hebt. We laten je zien hoe belangrijk jij bent en hoe je je dromen waar kunt gaan maken. Echt. En daarbij werken wij, als een van de weinigen, echt van binnen naar buiten! Geef ons drie dagen van jouw tijd en ervaar het. Of zoals een van onze deelnemers zei: “Dit is gewoon een roadtrip naar jezelf!”

 

Wat als je nou eens de rust, het inzicht, de houvast, richting en de kracht zou kunnen krijgen om te doen wat je echt het allerliefste wil doen?

Wat als eindelijk duidelijk wordt wat jou tegenhoudt om je eigen pad te kiezen, je hart te volgen en vanuit je kern te gaan staan voor wie jij bent?

En: Wat als dat nou al in één weekend mogelijk is?

 

In dat weekend reiken wij jou liefdevol, in alle veiligheid en in jouw eigen tempo, de hand. We lopen een heel klein stukje met jou mee op je levenspad en laten je voelen en ervaren hoe het is om van binnen naar buiten te kijken in plaats van andersom.

 

Want dat is wat jij waarschijnlijk al jaren doet. De buitenwereld, je partner, kinderen, familie, baas, collega’s, vrienden, je huis, auto, baan, je woonplaats, bankrekening, allemaal houden ze jou tegen.

 

Samen maken wij je patronen, de innerlijke kritische stemmetjes inzichtelijk. Die je zelf ontwikkeld hebt. Je gaat ze herkennen en erkennen en zo jezelf openstellen. Je gaat jezelf zien en laten zien. Vanuit jouw kern leven; Durven leven! Met de inzichten die je krijgt, komen de handvatten en de keuzemomenten. Elke keer weer opnieuw kan jij helemaal zelf bepalen hoe je verder gaat. Volledig vanuit je hart, je gevoel, je intuïtie.

 

Is dat eng? Zo voelt het misschien als je dit leest. Maar geloof ons; alles gaat gebeuren in jouw eigen tempo en alleen tot zover jij het toelaat. Jij bepaalt de grens, het ritme en het moment. Wij volgen jou. Veiligheid en vertrouwen zijn onze kernwaarden. En dat wordt elke keer door de deelnemers bevestigd. Pak jij onze hand om samen een stuk met jou mee te lopen?

 

 

De groepen die wij begeleiden bestaan altijd uit maximaal vier personen; hiermee kunnen we maximale aandacht, veiligheid en impact garanderen.

 

Data

Alle verdere praktische informatie vind je in onze agenda

 

Meer weten of je meteen aanmelden? mail ons en informeer of de datum naar keuze nog beschikbaar is of vraag meer informatie.

Bel meteen even!