onze waarheid

Blogs van Kwartjes.

Onze ervaringen op papier (in dit geval beeldscherm, tenzij je ze allemaal uit gaat printen natuurlijk) gezet. Er komt van alles voorbij!

En mocht je de schrijfstijl leuk en de verhalen interessant vinden… er is ook een heel boek!

Blown-out.nl

Blown-out.nl

Vanmiddag de domeinnaam blown-out.nl (met en zonder streepje) vastgelegd. Werk aan de winkel... een groot deel van Nederland heeft volgens mij namelijk helemaal niet die Burn-out die gesteld wordt... en dat mag best eens gezegd gaan worden. Dus. Het verschil? Bij een...

KWARTJES EN:  DE WAARHEID OVER ETEN

KWARTJES EN: DE WAARHEID OVER ETEN

  Je ontkomt er niet aan. Het moet elke dag. Eten. De een doet niets liever, de ander durft niet meer. Een gezonde relatie met voeding. Hoe doe je dat in deze wereld vol schoonheidsidealen en slimme reclametechnieken? Hoe weet je dan nog wat je zèlf het liefste...

De Waarheid

De Waarheid

De Week van de Waarheid geven, schrijven, organiseren, er filmpjes voor opnemen, oefeningen bedenken en reageren op alle fijne ervaringen van de mensen die meedoen doet iets. Met mij. Met ons. Met Kwartjes. Het maakt alles ineens nóg helderderder, nóg duidelijker....

Stil van…

Stil van…

Ineens zijn er tranen. Omdat het zo ongelooflijk onwerkelijk is wat er nu op de tv gebeurt, te zien is...zo leeg is het daar vast nog nooit geweest. Het raakt me. De beelden, de verhalen. Gevoel van eenzaamheid.. en tegelijkertijd samen. Raar. ❤

Doe je mee? Het kan nog!

Doe je mee? Het kan nog!

❤ Het is fijn. Een onvoorwaardelijke, gelijkwaardige, liefdevolle relatie waarin je nog vlinders voelt als de ander binnenstapt en geregeld in je broek kunt piesen van het lachen. We gunnen het écht iedereen. Misschien is het wel allemaal beter, gezelliger en...

Eetbui of Huilbui

Eetbui of Huilbui

  5 kilo. In 4 weken. Door het niks doen. Ja ... wel íets... eten. Grazen, zoeken, snaaien en soms helemaal los gaan op alles wat er nog maar aan eetbaars te vinden is. Het ging zo goed. Toen ze kon gaan werken, afleiding had, bezig was. Nu is alles weg gevallen....

Het verhaal van de toegenomen irritatie.

Het verhaal van de toegenomen irritatie.

Er was eens ballon. Hoog in de lucht, groot van omvang. Wat kon hij hier toch vrij zijn. Iedere ervaring nam hij tot zich. De leuke bewegingen ging hij in mee, maar bepaalde ervaringen niet. Verdriet, boosheid en angsten ervaarde hij wel maar mochten niet worden...

Je zou nu maar president zijn. Of iets anders.

Je zou nu maar president zijn. Of iets anders.

Mooi bereikt. Gemaakt. Er iets van gemaakt. Passend bij toengeldende, meegekregen normen. Of aangeleerd. Het hokje paste. Zou de passende uitkomst geven. Van overtuigd. Meebewogen. Alles voor opzij gezet. En nu? Blijkt opeens alles echt anders. Nu duwt de realiteit je...

Lukt het een beetje?

Lukt het een beetje?

 Je eigen ruimte claimen in een vol huis, met jengelende hond, ruziënde goudvissen en een m&m's-pikkende peuter, terwijl je ondertussen op afstand een Skype-, zoom-, video meeting conference call probeert te volgen? Lastig hè? En allll die vragen en twijfel......

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by