“Wat is dat (H)ervaren eigenlijk Jeroen? Ik lees er steeds stukken over en zie foto’s verschijnen. Blogs en ervaringen komen er langs. Iets blijft mijn aandacht er op houden, dus nu vraag ik het eens aan je.”

Die aandacht die gevraagd wordt is jouw stem. De stem die exact weet wat voor jou goed is. Alleen jij hoort hem. Daarom zeggen wij altijd weer:

Eigen wijsheid, eigen antwoorden. Het is jouw enige waarheid. Volg die en nooit die van een ander.

Zo sta je stevig op jouw eigen benen, volledig in verbinding met alles en iedereen. Op een manier die jij wilt, jou voedt. Wij lopen mee op het moment dat je die stem weer zachtjes hoort mompelen op de achtergrond.

Onze kwaliteiten delen wij met jou tijdens het meelopen. Als een zuivere spiegel. Vanuit vertrouwen en in veiligheid kunnen wij ook die stem (jouw echte stem) oppikken. In de verbinding die wij leggen met jou luisteren wij mee. Samen is het toch fijner om weer jezelf te ervaren. Zeker als het in het begin spannend voelt. Leuk spannend dan he 🙂 .

Wat vraagt dit (H)ervaren van jou?

Verantwoordelijkheid nemen. Voor jouw leven, jouw keuzes.

Lef

Plezier

Vertrouwen (in ons)

Wat levert dat op?

Alles wat jij wilt in je leven en van het leven

(Zelf) vertrouwen

Elk moment volledige controle over jouw leven, jouw keuzes

Alles wat ik wil?

Ja, alles. In de voor jou best mogelijke manier. Jouw natuurlijke vorm in en voor alles in jouw leven.

Of het nu in je werk is (wat nooit meer zo zal voelen), je relatie(s), je lijf. Als jij weer luistert naar jezelf, dan klopt alles wat je doet.

Hoe doen jullie dat dan?

Jij doet het! Door te gaan luisteren naar jezelf en jouw (innerlijke) antwoorden. Wij zijn de spiegel die jou jezelf laten zien, laten horen, laten voelen, laten zijn. Laten leven.

Leven is alles omarmen. Zwart en wit, zwaar en licht, kl*te momenten en fijne momenten. Alles in de balans. Heel natuurlijk en gewoon, echt.

Hoe echt?

Puur (H)ervaren. Het is niks meer en niks minder dan ervaren, delen en doen.

Ervaren op basis van je zintuigen, delen met ons om de check te doen of het voor jou klopt en dan doen als jij JA hebt gezegd tegen jezelf. Die 3 stappen opeenvolgend maken geeft altijd een zuiver handelen.

Heel veel meer is het niet.

Doe niet moeilijk, het leven is te simpel om er weerstand bij te hebben.

Als het klopt dan is het simpel. Geeft het weerstand dan mag je je afvragen of het wel klopt wat je doet.

 

(H)ervaren? Re-set, go! 

Tot vanzelf!

https://kwartjes.nl/portfolio/reset/

 

Jeroen (en Naath)

<3

Bel meteen even!