1-op-1 strand

We geven alweer geruime tijd onze Kwartjes-trainingen. Daarin ontvangen we altijd maximaal 4 mensen tegelijkertijd. Erg prettig omdat er echt een band en meestal zelfs vriendschappen voor het leven ontstaan. Wil jij nou liever individueel met ons aan de slag (of eigenlijk… wij met jou 😉 ) omdat dat agenda-technisch handiger is, of omdat je andere mensen nou niet altijd even makkelijk vindt, of omdat je gewoon NOG sneller effect wil? Dat kan!

 

Je kunt kiezen voor losse stranwandelingen, of voor een traject van meedere sessies waarin we mega-intensief met jou aan de slag gaan. Gericht op waar jij ook maar tegenaan loopt. Of dat nu een belangrijke keuze in je werk, relatieproblemen, burn out-klachten of het zoeken naar jouw missie, doel, droom of visie is: je gaat duidelijkheid krijgen over wat je tegenhoudt en de spiegel om jezelf weer te zien. Wordt wel eens tijd, toch?

 

We bespreken altijd hoeveel sessies wij denken dat nodig is en geven het ook aan wanneer je bij ons niet aan het juiste adres bent.

 

Meer informatie? Mail ons even. Bellen mag ook: 06-52374793 (Jeroen) of 06-50870178 (Naath)

 

“Met veel tranen en vreselijk veel humor tackelden Jeroen en Naath alle beren en lieten Kwartjes vallen. Ik kwam (in beweging), zag ( het zo helder), en overwon (mijn angst)” !

 

Als je het gevoel hebt de regie over je leven (even) kwijt te zijn, voor lastige keuzes staat, niet lekker in je vel zit en je op een snelle en simpele manier weer vrijheid en richting wil ervaren dan hebben we twee woorden voor je; Dat kan! Weer durven leven. Wij helpen je graag een handje!

 

“Jeroen.. tja… die prikt zo door alle bullshit heen.. mijn geratel.. haalde me uit mijn hoofd.. terug in mijn lijf en liet me voelen… Wist mijn hele muur neer te halen en ging samen met mij kijken wie er nu daadwerkelijk achter die muur zat… Wat fijn om te krijgen wat je nodig hebt op een manier die werkt.”

 

Kom op, sta op en we lopen mee. De nodige stappen zetten, te lopen, met zevenmijlslaarzen zo hop, door die binnenbocht. Geschikt voor iedereen!

 

 “Naath wat fijn dat ik door jou het kind in mezelf kan zien, kan gaan werken aan mijn museum vol mooie, lieve, belangrijke dingen en dat ik ballast los heb kunnen laten. Jouw rust gaf mij energie.”

 

“Door de verschillende meditaties van Nathalie en de oefening met Jeroen kwam ik terug bij mijn gevoel, mijn eigen ik. Kon ik letterlijk door een deur stappen en stukjes uit mijn verleden loslaten en kijken naar mijn toekomst. Niet alleen dat stukje hoofd, maar vooral dat stukje hart.”

 

Je ervaart wat je tegenhoudt en je gaat weer voelen. Je gaat in gesprek met al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf die roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?” Je komt thuis bij jezelf en hoeft nooit meer speciaal op vakantie om rust en ontspanning te vinden. Simpelweg omdat het al in jou zit! De keuzes zijn weer aan jou!

“Ik voelde mij tijdens de begeleiding door Jeroen belangrijk en gehoord. En dat geeft zelfvertrouwen. Zijn kwaliteiten die mij geholpen hebben: echt naar mij luisteren, begripvol zijn en mij laten ervaren dat ik zelf kan bepalen hoe ik iets wil ervaren. Jeroen heeft mijn leven veranderd! Ik ben een blijer mens en ik hou veel meer van mezelf omdat ik mezelf beter begrijp nu.”

 

Er is geen wachtlijst, je kunt vrijwel meteen terecht en een eerste afspraak wordt vrijwel altijd al binnen een week gepland. Zo kun je supersnel weer door.

 

Jeroen gebruikt ‘technieken’ uit de Voice Dialogue en Transactionele Analyse en natuurlijk zijn supersterke intuïtie. Lukt ‘voelen’ je niet zo goed? Onze deelneemster Luciënne schreef het zo mooi:

 

“Van hoofd naar hart, van overleven naar leven, van moeten naar ont-moeten en vooral van moet naar moed. Dankbaar voor deze prachtige en krachtige spiegel. Door de reflectie heb ik het eindelijk ook gevoeld en dat is nu net waardoor ik eindelijk in mijn eigen licht durf te gaan staan. Dromen, denken en vanaf nu ook durven te doen.”

 

De kosten per uur bedragen eur. 100,= incl btw (bij meerdere sessies spreken we vooraf samen een mooie prijs af), de sessies worden gegeven aan Zee. Eventueel op een locatie naar keuze. Dan betaal je nog wel reiskosten en reistijd extra.

 

It’s up to you! Gun het jezelf! En snel een beetje 🙂

 

We gaven (of geven) onze 1-op-1-trajecten en workshops onder andere aan werknemers en leidinggevenden van:

  • Rabobank
  • Holland Media Groep
  • Novotel
  • Randstad
  • De Woonplaats
  • ‘s Heeren Loo
  • MTD Products
  • de Trias-groep
  • MN

Ook veel zelfstandig ondernemers volgden een training of 1-op-1-traject.

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) of mail: wij@kwartjes.nl

Bel meteen even!